To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Droga w Boliwii

piwkotom - 11-10-2006, 13:04
Temat postu: Droga w Boliwii
Ciekaw jestem co tam sie dzieje jak popada ;)

akbi - 11-10-2006, 17:08

Na skróty nie da rady :mrgreen:
Hubeeert - 11-10-2006, 17:11

akbi napisał/a:
Na skróty nie da rady
Jak to nie :mrgreen: LOTEM BLIŻEJ :mrgreen:
Anonymous - 11-10-2006, 17:19

ciekawe po ilu przejazdzkach ci kierowcy maja zawal serca ... :?:
Chooper - 11-10-2006, 17:49

Meteo napisał/a:
ciekawe po ilu przejazdzkach ci kierowcy maja zawal serca ...

nawet sobie nie wyobrażamy, jaki oni mają talent i zimne nerwy. Kiedyś pokazywali mi na uczelni jakiś film dokumentalny o himalajach, i ekipa jechała z kamerą przez mongolię. wiózł ich własnie po takich drogach gazikiem jakiś miejscowy...gośc poginał chyba z 80 km/h że aż krajobraz sie rozmazywał...masakra :shock:

Anonymous - 11-10-2006, 18:12

Cytat:
ciekawe po ilu przejazdzkach ci kierowcy maja zawal serca
non-stop Meteo non-stop :mrgreen:
piwkotom - 11-10-2006, 18:40

kumpel, ktory byl na polowaniu na jaki w Himalajach opowiadal jak wiezli ich jakas taka polka skalna na osiolkach. Droga byla szeroka na 3/4 osiolka a tam przepasc na kilometr i ten osiolek co jakis czas: myk mu nozka uciekla, myk :lol: Mowi, ze bylo zajefajnie. Jak tak patrze na te zdjecia to mi sie ten koles przypomina... buhaha ;)
Anonymous - 12-10-2006, 12:28

:shock: :shock: :shock: :shock:

Brak mi słów! ja już mam zawał.
piwkotom napisał/a:
ten osiolek co jakis czas: myk mu nozka uciekla, myk
bo to ten ze Shreka był :wink:
Efa! - 12-10-2006, 13:21

ale adrrrenalika!
Heh, chyba bym spróbowała tej przygody siedząc w takiej ciężarówce (w osobówce już miałam przyjemność - g r u b o ponad stówką na podobnej drodze, tylko asfaltowej i trochę węższej, w okolicach Bejrutu; niestety jako pasażerka prawego fotela, a nie kierowca)

saphire - 12-10-2006, 18:00

Eeee to cos jak wjazd na górkę Św.Jurij w parku Biokovo nad Makarską na Chorwacji tyle że tam górki to kamienne są - skały wapienne i też po takich półkach skalnych jechałem :D adrenalinka jest tylko na początku - i później jak przy mijaniu się z innym autem trzeba wjechać dwoma kołami na stok skały i złożyc lusterka :D ogólnie widoki z góry przednie wielce na prawie całą Dalmację środkową. Nawet mi się fota Corsiątka zachowała na szczycie - górka ma 1680m n.p.m. i tyle przewyższenia bo prawie wprost z morza się wznosi.