To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika

tmp - 16-09-2010, 13:55
Temat postu: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?

racer1972 - 27-10-2010, 18:52

Poszukaj w dziale nowego Lancera bo tam takie same występują... Ja bym metalowej nie brał bo nad nią się zastanawiałem ale jednak trochę odstaje (widziałem w salonie)...
Hubeeert - 27-10-2010, 19:02

A ja widziałem na Lancerku mojej kobiety tą metalową. I jest bardzo OK.
maly23 - 27-05-2011, 09:26
Temat postu: Re: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
tmp napisał/a:
Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?

Ja mam zamontowaną czarna naklejkę MZ314465 i jestem z niej na razie zadowolony.
pozdrawiam

Wedrowiec - 30-05-2011, 21:40

pytanie z innej(?) beczki - nie rysuje Wam się klapa na zetknięciu z bagażnikiem? Zakładam, że szoruje o ten poziomy plastik - od początku lekko się wycierała, teraz po pół roku się przyjrzałem i generalnie koniecznie do zabezpieczenia. Coś kiepsko spasowali :/
Tepus - 08-10-2011, 21:14

Tematu nikt nie porusza od maja. Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia - lakier mięciutki, trzeba wysoko podnosić ładunek...
jaca71 - 08-10-2011, 22:38

Tepus napisał/a:
Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka?

Po co?
Tepus napisał/a:
Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia

Ale to jest plastik - nie zardzewieje
Tepus napisał/a:
trzeba wysoko podnosić ładunek...

Ja wiem czy wysoko?

Edit: Byłem pewien, że piszę w "Lancerze" ;) Ale problemy chyba podobne :P