ASX Ogólne - Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
tmp - 16-09-2010, 13:55 Temat postu: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.
Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?
racer1972 - 27-10-2010, 18:52
Poszukaj w dziale nowego Lancera bo tam takie same występują... Ja bym metalowej nie brał bo nad nią się zastanawiałem ale jednak trochę odstaje (widziałem w salonie)...
Hubeeert - 27-10-2010, 19:02
A ja widziałem na Lancerku mojej kobiety tą metalową. I jest bardzo OK.
maly23 - 27-05-2011, 09:26 Temat postu: Re: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
tmp napisał/a: | Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.
Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi? |
Ja mam zamontowaną czarna naklejkę MZ314465 i jestem z niej na razie zadowolony.
pozdrawiam
Wedrowiec - 30-05-2011, 21:40
pytanie z innej(?) beczki - nie rysuje Wam się klapa na zetknięciu z bagażnikiem? Zakładam, że szoruje o ten poziomy plastik - od początku lekko się wycierała, teraz po pół roku się przyjrzałem i generalnie koniecznie do zabezpieczenia. Coś kiepsko spasowali :/
Tepus - 08-10-2011, 21:14
Tematu nikt nie porusza od maja. Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia - lakier mięciutki, trzeba wysoko podnosić ładunek...
jaca71 - 08-10-2011, 22:38
Tepus napisał/a: | Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? |
Po co?
Tepus napisał/a: | Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia |
Ale to jest plastik - nie zardzewieje
Tepus napisał/a: | trzeba wysoko podnosić ładunek... |
Ja wiem czy wysoko?
Edit: Byłem pewien, że piszę w "Lancerze" Ale problemy chyba podobne
|
|
|