Chcę Kupić Pajero - [Pajero III] 3,2 z Wrocławia
lag-lub - 24-09-2010, 20:37 Temat postu: [Pajero III] 3,2 z Wrocławia Witajcie,
co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://allegro.pl/dakar-2...1245908886.html
Szukam juz dość długo,ale jakoś na same "padaczki" trafiam.
Może ktos tego oglądał?
Za Wasze cenne uwagi już teraz bardzo dziekuję!
zbyszekm2 - 25-09-2010, 00:23 Temat postu: Re: 3,2 z Wrocławia
lag-lub napisał/a: | Witajcie,
co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://allegro.pl/dakar-2...1245908886.html
Szukam juz dość długo,ale jakoś na same "padaczki" trafiam.
Może ktos tego oglądał?
Za Wasze cenne uwagi już teraz bardzo dziekuję! |
Trzeba obejrzeć, ale ciekawe autko.
gołąb - 25-09-2010, 07:15
Ze zdjęć wygląda spoko, ale podłączę się do przedmówcy.
zbyszekm2 napisał/a: | Trzeba obejrzeć |
Szyszkowa - 25-09-2010, 09:43
Drobna korekta merytoryczna: ASO Mitsubishi we Wrocławiu to ASV Lider, w książkę zaś wbite są pieczątki PHU API Serwis. Google mówią, że to jest zakład wymiany olejów, a nie ASO.
Nic to nie przesądza, ale warto żebyś miał świadomość- wyjaśnij tą kwestię ze sprzedającym.
zbyszekm2 - 25-09-2010, 12:53
Szyszkowa napisał/a: | Drobna korekta merytoryczna: ASO Mitsubishi we Wrocławiu to ASV Lider, w książkę zaś wbite są pieczątki PHU API Serwis. Google mówią, że to jest zakład wymiany olejów, a nie ASO.
Nic to nie przesądza, ale warto żebyś miał świadomość- wyjaśnij tą kwestię ze sprzedającym. |
Łukasz ty to jesteś detalista
lag-lub - 25-09-2010, 15:18
Panowie,dziękuję za Wasze uwagi.
W przyszłym tygodniu pojadę go zobaczyć.Właściciel nawet dość sensownie odpowiadał na moje pytania,np twierdzi że oleje wymieniał w serwisie od wymiany oleju,a inne drobne naprawy wykonywał w ASO.Faktury mają być do wglądu.
Po oględzinach opowiem co i jak - może nawet go kupię.Ale nic na siłę
A tak z ciekawości zapytam , czy te chromowe ramki na przednich reflektorach można bez problemu zdemontować?Jakoś nie są w moim guście.
pozdrawiam
gołąb - 25-09-2010, 16:33
Szyszkowa napisał/a: | pieczątki PHU API Serwis. Google mówią, że to jest zakład wymiany olejów, a nie ASO. | może mają autoryzację....ja ci powiem, że jeżdżę trochę po salonach i stacjach obsługi(co prawda kia i hyundai) i czasami moje oczy nie dowierzają jakie speluny mają autoryzację
lag-lub napisał/a: | Jakoś nie są w moim guście. | nie wiem czy one akurat nie są w oryginale...?......ale fakt, że zalatuje to trochę prowincją
Baksik-B1 - 26-09-2010, 13:59
A co sądzicie panowie o zderzaku pod lewą lampą, wyraźna buła i przejście maski w atrapę, z lewej strony wystaje uszczelka a po prawej już nie . Plus te ramki.
Wygląda to jak próba maskowania.
Widać to na pierwszym zdjęciu i na trzecim .
Szyszkowa - 26-09-2010, 18:38
Może być, a może to niefortunne refleksy.
Wyjdzie przy oględzinach.
|
|
|