To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Prostowanie i regeneracja felg aluminiowych

Duku - 24-09-2010, 22:35
Temat postu: Prostowanie i regeneracja felg aluminiowych
Witam! Gdzie w Pabianicach lub okolicy, ewentualnie w Łodzi robią dobrze prostowanie felg i nie zdzierają za mocno?:) Ostatnio walcząc z wibracją karoserii trafiłem na pokrzywioną felgę (i to dość mocno) :shock: Wymieniłem koło na inne i wibracje zginęły:) . Ktoś coś słyszał o serwisie w Ksawerowie? Przy okazji byłbym zainteresowany odnowieniem felg.
Czekam na Wasze wpisy.

Anonymous - 25-09-2010, 11:51

Serwis w ksawerowie.........Wiktor Zajkiewicz....

Słyszałem różne opinie.

Polecam szukać w łodzi.

pamar - 25-09-2010, 12:04

Duku, a Ty specjalnie z Olsztyna do nas przyjedziesz na prostowanie itd? ;)
U mnie na wsi (Andrespol) jest warsztat 1sza klasa :D o tu:
http://maps.google.pl/map...2,0.024655&z=16

misiek-misiek - 25-09-2010, 20:57

co do zajkiewicza to odradzam, naprzyjmował jakichś praktykantów i straszną kichę odwalają :evil:
stracił u mnie duuuużo- już tam nie pojadę

Duku - 27-09-2010, 10:19

hej! Ja tak lubię swojego Galanta, że pomyślałem, że podjadę sobie tym razem na Ziemię Łódzką:P. A tak na serio to niedługo przeprowadzam się do Pabianic i już tam szukam sobie warsztatów:) Więc, jak będzie? Poleci ktoś jakiś dobry warsztat, gdzie zrobią mi te felgi i nie skrzywdzą portfela za bardzo?:)

Z góry dzięki za pomoc

Anonymous - 28-09-2010, 11:50

Osobiście nie prostowałem nigdy felg więc ja nic nie mogę powiedzieć...
elektryk - 01-11-2010, 23:26

W Łodzi mi polecili znajomi pojechać na ulicę Przędzalnianą między Milionową a Przybyszewskiego. Podobno robią dobrze ale nie są najtańsi. Byłem tam po tym jak mi Audi się zatrzymało na kole, ale orzekli że moja felga jest prosta więc nie korzystałem z usług.