To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - FOTKI Z FINLANDII

polsaler - 18-08-2005, 17:17
Temat postu: FOTKI Z FINLANDII
W naszej mitsumaniakowej galerii są już fotki z wyprawy na rajd Finlandii . Wszystkich chętnych zapraszam do obejrzenia
Anonymous - 19-08-2005, 00:51

widzialem juz i powiem to jeszcze raz... ZALUJE ZE NIE MOGLEM POJECHAC
misia27 - 19-08-2005, 09:15

fotki sa rewelacyjne :D
Rafal_Szczecin - 19-08-2005, 12:55

borecki napisał/a:
ZALUJE ZE NIE MOGLEM POJECHAC

a co ja moge powiedziec .... :cry:

POWIEM JEDNO

PIEKNE FOTKI !!!!!

Anonymous - 19-08-2005, 15:39

ja wlasnie leazlem na naszej polskiej plazy jak polsaler zadzwonil czy chce jechac :(

...nie wiecie gdzie mozna sie sklonowac? :twisted: :twisted:

polsaler - 20-08-2005, 04:45

u mnie w garażu !!!! Jak strzelimy 0,7 na głowę to będziesz się czuł jak sklonowany :twisted:

[ Dodano: Sob Sie 20, 2005 4:46 am ]
acha dzieki za pochwały zdjatek

TNT - 20-08-2005, 07:56

Totki sa super szkoda ze w domu nie moge ogladac a jedynie w pracy. Ceny "ori akcesori" jak mawia Kordian sa zajabis....... dobra prezentacja aut i gadzetow.
Anonymous - 20-08-2005, 08:04

to kiedy tam w garazu to 0,7 sie leje? :twisted:
JCH - 20-08-2005, 22:27

To ja sie przyczepie troche do fotek. A co, wazelina juz byla ;)

Wiekszosc fotek samochodow w ruchu jest ruszona. Nie to zebym ganil, te auta pewnie zapier.... tam niezle. Ciekawi mnie po prostu jakie czasy byly uzywane przy robieniu tych zdjec. Jakie powinny byc aby uchwycic obiekt bez efektu poruszenia? Jakim sprzetem byly robione zdjecia?
Na jednym ze zdjec widac, ze ruszone jest tlo, znaczy fotograf wodzil obiektywem za samochodem pomimo tego i tak nie ma wystarczajacej ostrosci na samochodzie.

Nie jest tak latwo zrobic dobre zdjecia ... :(

Anonymous - 24-08-2005, 20:54

JCH napisał/a:
To ja sie przyczepie troche do fotek. A co, wazelina juz byla ;)

Wiekszosc fotek samochodow w ruchu jest ruszona. Nie to zebym ganil, te auta pewnie zapier.... tam niezle. Ciekawi mnie po prostu jakie czasy byly uzywane przy robieniu tych zdjec. Jakie powinny byc aby uchwycic obiekt bez efektu poruszenia? Jakim sprzetem byly robione zdjecia?
Na jednym ze zdjec widac, ze ruszone jest tlo, znaczy fotograf wodzil obiektywem za samochodem pomimo tego i tak nie ma wystarczajacej ostrosci na samochodzie.

Nie jest tak latwo zrobic dobre zdjecia ... :(

nie ogladalem jeszcze galerii ale powiem- co wiem bo tam bylem. jezeli zdjatka sa nie podpisane Krzysztof Mela to byly robione zwyklymi cyferkami. Prosze sie nie dziwic ze sa.Bedac pare lat temu po raz pierwszy tez chcialem ogarnac wszystko z wiadomych powodow wiec zdjatek bylo duzo lecz jakosc dla koneserow byla niewystarczajaca. mnie to jednak cieszylo i cieszy nadal choc teraz przedkladam chloniecie tego co wydaje sie sprzeczne z wieloma prawami fizyki na zywo niz ogladanie tego samego przez wizjer aparatu.A koledzy i tak sie starali jak mogli choc czasami brakowalo swiatla.Poza tym dla jednych zdjecia poruszone sa beeee.. a dla innych oddaja dynamike.kwestia gustu. pozdrawiam