To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

LPG - Gaz w Pajero 91' 3.0 V6

Anonymous - 23-10-2006, 01:02
Temat postu: Gaz w Pajero 91' 3.0 V6
Stałem się szczęsliwym posiadaczem pięknego Pajero 3,0 zadbany wozik - tylko, że przy dłuższych trasach musiałbym pracować tylko na paliwo :) stąd konieczność założenia gazu. CZy ktoś z was zakładał, lub wie co powinno się założyc założyć? Za wszelkie rady bede wdzięczny - Pozdrawiam
Marcino - 28-10-2006, 22:19

W chwaszczynie tam gdzie ja zakaldałem motuja do terenówek.
www.4x4nagaz.pl
zobacz soebie zadzwoń. MNie tam poleciła kobieta która załozyłą włsnie do Pajero u nich i chodzi jej bez zarzutów. Butle zmiescili zamist zbiornika paliwa, i ytylko mały zbiornik na paliwo. Za wszytko dała 4.5 tyś i to tez chyba jest sekwencja.
Pozdrawiam

BUBU - 29-10-2006, 00:01

Jorik daj znać na PW lub na maila .
Pozdrowienia .

Anonymous - 14-11-2006, 16:30

Brat zakładał do takiego wózka w wawie i dał za sekwencję coś koło 3,5. Jak bedzie potrzeba to sie dowiem więcej
Anonymous - 14-11-2006, 23:19

Kurcze - byłoby super!! Ja tez mam na oku sekwencje - tylko są ( przynajmniej tu) dostepne dwa rodzaje - dwóch firm - jedna za ok 3,5 druga ( podobno super hiper niewiadomo co za 4,5) Zapytaj prosze jakiej firmy tak sekwencja (jakies Włoskie sa dostępne) jak sie sprawuje - czy faktycznie spala tyle samo co benzyny ( tak mówił gazownik) i gdzie wrzucił zbiornik z gazem :) ) A no i ile mu spala ?? Tak sie ucieszyłem ze ktos odpisał ze mnie poniosło z pytaniami :) ) Dziękuje za wszelkie info!!