To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Planowana zmiana miejsca spotkań w KRAKOWIE - PROPOZYCJE !!!

Adaho_krak - 23-10-2006, 13:27
Temat postu: Planowana zmiana miejsca spotkań w KRAKOWIE - PROPOZYCJE !!!
Na początku Szczesław przyklej PLEASE!!!

Wracając do tematu ja proponuje parking przed Castoramą na Zakopiance w razie deszczu można się zawinąć pod Cinema. I niedaleko od dotychcasowego miejsca !!!

Napiszmy gdzie kto chce zrobimy ankiete i po temacie :-) ))

Anonymous - 23-10-2006, 13:36

Hmm a może bardziej klimatyczne miejsce? i Np proponowałbym wcześniej niż 19, jaśniej cieplej i wogóle... :wink:

[ Dodano: 23-10-2006, 18:12 ]
Mi się przypomniało: Jakby ktoś pytał dlaczego zmieniamy miejsce:
O pseudo popisach już mówiłem ale przypomniało mi się jak koleś cofał i nie zauważył sporego betonowego mu/ó?rka i troszkę tył uszkodził :shock: Tak spalił cegłe że nawet nie wysiadł zobaczyć tylko zniknął bardzo szybko z towarzyszącym mu głośnym śmiechem zebranych :wink:
Nie chce żeby ludzie nas kojarzyli właśnie z takimi popisami...

Marcin-Krak - 24-10-2006, 20:35

Ficu865 napisał/a:
Hmm a może bardziej klimatyczne miejsce?

Może Zakrzówek\Skałki Twardowskiego od strony Kapelanki ??

Poza tym juz o tym pisałem:
parking Carrefoura ten drugi bliżej ulicy Zakopiańskiej?? O tej porze powinien być pusty;)

Jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to napiszę.:)

Anonymous - 25-10-2006, 08:50

tylko wcześniej jak 19 bo o 19 to za abrą pasowało by mnie siedzieć
Anonymous - 25-10-2006, 20:00

Mysle ze parking nad lub jeszcze lepiej pod cinema city w sumie niedaleko obecnego miejsca spotkan bylby dobry :)
co wy na to?
:>

Anonymous - 25-10-2006, 20:08

Zbliża się zima węc pod cinema city było by fajnie:) sucho, bez śniegu więc Adaho oszczędziłby swojego kliperka :wink: w razie co można by na film skoczyć :wink:
Marcin-Krak - 25-10-2006, 20:39

Tylko wieczorami w niedzielę w Cinema City bywa sporo ludzi to po 1 , a po 2 po parkingu krążą ochroniarze i ja nie wiem czy oni też są Mitsumaniakami :D ;)
Ale na zimę miejsce faktycznie całkiem fajne - warto spróbować :)

Anonymous - 25-10-2006, 23:02

Marcin-Krak napisał/a:
Tylko wieczorami w niedzielę w Cinema City bywa sporo ludzi to po 1 , a po 2 po parkingu krążą ochroniarze i ja nie wiem czy oni też są Mitsumaniakami :D ;)
Ale na zimę miejsce faktycznie całkiem fajne - warto spróbować :)

Heh to bylo dobre...czy sa mitsumaniakami buehehe...spoko ja sa w miare w porzadku mozna sie z nimi dogadac, za flanie lub co jakis czas pifkowy abonament :)
sie wykombinuje damy rady Chlopy :)
heh
pozdrowki ide w kime :)
bwr

Anonymous - 26-10-2006, 09:26

Marcin-Krak napisał/a:
Tylko wieczorami w niedzielę w Cinema City bywa sporo ludzi to po 1

No tu faktycznie masz rację
Marcin-Krak napisał/a:
a po 2 po parkingu krążą ochroniarze i ja nie wiem czy oni też są Mitsumaniakami

A co do tego to zawsze można spróbować, najwyżej każą nam odjechać.

[ Dodano: 26-10-2006, 10:51 ]
Skoro każdy powinien jakąś propozycje dać to ja rzucam:
parking, chyba można go podziemnym nazwać, pod Tesco na Kapelance, z tamtąd nikt nas nie przegoni, nie wiem jak z miejscamu wolnym bo nie bywam tam i nie wiem czy dużo lludzi w nd. Jednak na plus przemawia to że gdyby miało lać czy kurzyć :wink: to jesteśmy pod dachem.

Adaho myśle że do sb można zbierać propozycję a w nd przykleić ankietę i do 5.11 wszystko bedzie jasne.

Adaho_krak - 26-10-2006, 12:10

Ficu865 napisał/a:
Adaho myśle że do sb można zbierać propozycję a w nd przykleić ankietę i do 5.11 wszystko bedzie jasne

Jestem za :)

Marcin-Krak - 26-10-2006, 12:32

Ficu865 napisał/a:
parking, chyba można go podziemnym nazwać, pod Tesco na Kapelance

nie chce wyjść na totalnego przeciwnika wszystkich propozycji - szczególnie że wszędzie mam blisko :D - ale jak już ten parking to tylko blisko wjazdu - no chyba że lubicie długo wśród spalin przebywać :P

karolgt - 26-10-2006, 14:53

to moze juz blizej parking w galeri kazimierz?

albo krakowskiej (ale nie wiem, nie bylem jescze, a slyszalem ze platny)

p.s a ja z kolei wszedzie i tak mam daleko wiec tez mi specjalnej roznicy nie robi, najblizej to mam do Geanta :P

Anonymous - 26-10-2006, 15:25

karolgt napisał/a:
albo krakowskiej (ale nie wiem, nie bylem jescze, a slyszalem ze platny)

ponad godzinę płatny a w nd nie uwierzycie na samej górze nie mogłem znaleźć miejsca.

karolgt napisał/a:
p.s a ja z kolei wszedzie i tak mam daleko wiec tez mi specjalnej roznicy nie robi, najblizej to mam do Geanta

nie chodzi o to komu bliżej tylko gdzie będzie fajniej :)

szczeslaw - 26-10-2006, 15:32

Ficu865 napisał/a:
nie chodzi o to komu bliżej tylko gdzie będzie fajniej

W zimie najfajniej będzie na parkingu Geant'a - blisko potem na lotnisko :mrgreen:

Anonymous - 27-10-2006, 15:59

Szczerze mnie to wsio ryba ktore miejsce wybierzemy.Najwazniejsze zeby bylo miesjce na autka, pogadac, posmiac sie i takze jestem za jak wiekszosc z nas zeby to bylo na parkingu, dobry pomysl jest z krytym czy w podziemiach bo i spokoj i na glowe nic nam nie kapnie :)

Dostepne miejsca pod tym wzgledem to :

1.Galeria Kazimierz na gorze najlepiej
2.Tesco na Osiedlu Ruczaj
3.Parking kolo Cienma City na zakopiance
4.Parking Carrefoura ten drugi bliżej ulicy Zakopiańskiej
5.Parking Geant'a

Glosujemy?
pzdr
bwr