Komputery, RTV, AGD, Komorki - Kamera sportowa Full HD do 500-600zł
mystek - 12-12-2010, 20:57 Temat postu: Kamera sportowa Full HD do 500-600zł Witam. Chciałem kupić taką kamerkę rejestrującą filmy w HD. Na razie zastanawiam się nad Kodakiem Zi8 (http://www.ceneo.pl/3065764s ), ale widzę, że w podobnej cenie można znaleźć i jakieś JVC, Samsungi itp. Konkretnie chodzi mi o taką właśnie poręczną kamerkę, którą można umieścić np w uchwycie w samochodzie i kręcenie on boardów. Widzę, że ludzie kupują np Toshibę Camileo, ale jej w uchwycie raczej nie zmieszczę :/. Musi mieć wygląd telefonu ów kamerka.
Czy jest coś lepszego i ciekawszego od w/w Kodaka w takiej cenie? Fajnie jeszcze, jakby były raty 0% . Ten Kodak jest w Euro RTV AGD, stąd właśnie póki co decyzja na tą kamerę.
Anonymous - 12-12-2010, 23:20
najlepsze do tego jest hero go pro hd ale watpie czy za 600zl dostaniesz...
mystek - 13-12-2010, 11:58
Widzę, ze to jest takie urządzonko już pół-profesjonalne, używane w wyścigach do mocowania np na kasku itp. Cena 1200-1400zł, więc słabo troszkę . Oglądałem masę różnych porównań nagrywania tym Kodakiem do innego tego typu kamerek i Kodak wypada najlepiej przy tym pod względem jakości obrazu, a dźwięk jest kwestią gustu, bo np Kodakowe mono nagrywa dźwięki tak bardziej "piskliwie" od jakiegoś Sony w stereo. Tam słychać bardziej basy, ale i szumy z kolei.
|
|
|