Lubelskie - Sklepy motoryzacyjne
Motofreak - 22-01-2011, 23:52 Temat postu: Sklepy motoryzacyjne Jak w temacie. Byłbym wdzięczny gdybyście podali adresy dobrych sklepów motoryzacyjnych (części i akcesoria) w Lublinie, najlepiej jak najbliżej Nadbystrzyckiej. Konkretnie chodzi mi o zakupienie sterownika o zamka centralnego i przy okazji jakiś warsztat w pobliżu politechniki żeby mi to założyli.
PS. nie chce kupować na allegro bo znowu w domu będzie wojna że na samochód kase wydaje a Misiek lubi wypić swoje sam tego nie zamontuje bo się boje elektroniki
Soner - 23-01-2011, 06:25
W motoryzacyjnym za sterownik możesz przepłacić, o ile kupisz. Warsztatów blisko PL nie znam, ale sami sobie poradzimy. Zobacz PW.
Starion - 26-01-2011, 16:58
Jak coś to można na weekendzie coś wspólnymi siłami podłubać co by nie pakować kasy w Panów Mietków Mechaników Dobry mechanik swoje weźmie, a kiepski policzy jeszcze więcej
Odnośnie sklepów to bardzo fajny sklepik znalazłem w CMT, ma wielki szyld DENSO. Zamawiałem tam świece DENSO Iridium + kabelki i facet policzył praktycznie tyle ile trzeba za nie zapłacić w internecie na stronce importera. Tak że sklepik mały ale godny polecenia przy tego typu zakupach I obsługa przynajmniej dobra a nie nieogolony chłop znudzony życiem i kompletnie niezainteresowany tym o co pytasz, nienawidzę tego :/
Motofreak - 27-01-2011, 20:46
Dzięki za informacje o sklepie na pewno się przyda, a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił
Soner - 28-01-2011, 05:58
Motofreak napisał/a: | a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera |
trochę nerwów było, ale się udało. Co mogłem, pomogłem
Seichan - 28-01-2011, 08:17
Motofreak napisał/a: | co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił |
Motofreak, w dolnym lewym rogu obok postów Sonera (obok "profil", "pw") masz magiczną ikonkę "Pomógł" (widoczna po zalogowaniu się na swój profil). Chyba za pomc należałoby się odwdzięczyć Łukaszowi
Motofreak - 28-01-2011, 14:42
Zapomniałem
|
|
|