Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 SE, 1999r, sedan, Lubań
Anonymous - 25-01-2011, 20:36 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 SE, 1999r, sedan, Lubań Potrzebuję opini na temat tego samochodu:
http://allegro.pl/mitsubi...1426963095.html

Kod: | Parametry
* Rok produkcji (1900 - 2100): 1999
* Przebieg (km): 159000
* Pojemność silnika (cm3): 1998
* Moc silnika (KM): 136
* Skrzynia biegów: Automatyczna
* Rodzaj paliwa: Benzyna
* Typ: Sedan/Limuzyna
* Liczba drzwi: 4/5
* Stan: Używany
*
Wyposażenie
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
*
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
WITAM MAM DO SPRZEDANIA MITSUBISHI GALANT 2,0 BENZYNA 136KM w WERSJI SPORT EDITION AUTO ZAKUPIONE Z NIEMIEC OD OSOBY PRYWATNEJ 1 WLASCICIEL od nowosci
JEST W 100% BEZWYPADKU STAN AUTA OKRESLAM JAKO BARDZO DOBRY SERWISOWANE POSIADAM DOKUMENTACJE NA PRZEBIEG KSIAZKA SERWISOWA WYDRUKI TUV MOZLIWOSC PODANIA NR VIN POJAZDU BEZ WKLADU FINANSOWEGO PO WYMIANIE ROZRZADU PRZY 151 000TYS SILNIK SKRZYNIA BIEGOW ZAWIESZENIE SA 100% SPRAWNE AUTKO SWIEZO SPROWADZONE GARAZOWANE PO WSZYSTKICH OPLATACH CELNO SKARBOWYCH POZOSTAJE TYLKO WYDZIAL KOMUNIKACJI
AUTO POSIADA:
- KLIMATRONIC
- 4X ELEKTRYCZNE SZYBY
- TEMPOMAT
- ELEKTRYCZNIE REG LUSTERKA
- ELEKTRYCZNIE USTAWIANE REFLEKTORY
- KARBONOWE WYKONCZENIA
- RADIO CD PLUS ZMIENIARKA
- PODGRZEWANA PRZEDNIA SZYBA
- LUSTERKO WSTECZNE FOTOCHROM
- KUBELKOWE FOTELE
- ALUMINIOWE FELGI 17 NOWE OPONY
- ALUMINIOWE FELGI 15 KOLA ZIMOWE
- LUSTERKA FOTOCHROMOWE
- PODGRZEWANA TYLNA SZYBA
- 4 X AIR BAG
- ABS
- CENTRALNY ZAMEK
- IMMOBILIZIER
- WSPOMAGANIE KIEROWNICY
CENA 12,400 ZL
MOZLIWOSC POWROTU NA KOLACH
ZGADZAM SIE NA PRZEGLAD W SERWISIE
MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY NA ZASADACH ALLEGRO
MOŻLIWOŚĆ POZOSTAWIENIA AUTA W ROZLICZENIU
KREDYT NA DOGODNYCH WARUNKACH
INF POD NR TEL 501 340 394 LUB 503 038 590 lub 0049 152 040 108 13 |
może ktoś już jeździł oglądać, ja mam jakieś 450 km więc trochę mi nie po drodze. Dzięki za każdą informację.
[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 28-01-2011, 20:36 ]
Kopek, proszę dostosuj temat kolejnym razem sam
Andrew - 25-01-2011, 20:43
Wydaję mi się, że kolor przedniego lewego błotnika różni się od koloru drzwi, ale to tylko może złudzenie. Zdjęcia porobione tak, że nie dużo z nich zobaczy. Poza tym anteny elektrycznej brak i przydałyby się fotki komory silnika. Ogólnie z tych zdjęć wygląda na ładne.
jacekxx - 25-01-2011, 20:57
Według mnie nie jest to 1999 rok, co najwyżej 1998, ponieważ ma pomarańczowe kierunkowskazy z przodu i z boku i tylne lampy są przed liftem (chyba ,że SE tak miały). Zresztą to nie jest problem sprawdzić skoro sprzedający chce podać numer vin. No i poproś o zdjęcia komory silnika.
Anonymous - 25-01-2011, 21:09
Kopek, dostosuj temat wg http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
auto raczej z 98 roku, rok 99 to pewnie pierwsza rejestracja, przebieg idealny na sprzedaż (ale jest książka to może coś zweryfikujesz), ogólnie 2.0 i to jeszcze w automacie to specjalnie nie jedzie... a spalanie takie jak 2.5 w manualu.
kubełkowych foteli i podgrzewanej przedniej szyby też to auto nie ma.
no i ten rozrząd wymieniany prz 151 tys ? coś dziwnie no chyba że pierwszy poszedł wymienił przy 90 a drugi po 60 to by się zgadzało, ale jak książka prowadzona do końca to po co ?
ogólnie jak Ci się podoba to wstępnie raczej wart dogłębnego obejrzenia.
robertdg - 25-01-2011, 21:32
andrew84 napisał/a: | Wydaję mi się, że kolor przedniego lewego błotnika różni się od koloru drzwi, ale to tylko może złudzenie. | Możliwe, bo nawet delikatnie jakby maska z blotnikiem sie nie zgadzala.
tomasek - 25-01-2011, 21:41
Może to i szczegół ale brak z tyłu znaczka logo Mitsu oraz napisu Mitsubishi Galant
Cezar - 25-01-2011, 22:54
Derpin napisał/a: | auto raczej z 98 roku, rok 99 to pewnie pierwsza rejestracja, |
Na pewno 98, w 99 zamiast 'carbonu' bylo 'aluminium' na konsoli centralnej no i jacekxx napisał/a: | tylne lampy są przed liftem |
Stan licznika nawet smieszny
fck - 28-01-2011, 17:08
niewiem jak na podstawie zdjęć możecie określić że chyba kolor błotnika jest delikatnie inny, ja nic takiego nie widzę, ja tylko widzę wywaloną ori elektryczną antenę i włożone "coś" . Ale nie po to tu piszę, Kopek, szukasz pewnego i zadbanego sporta zapraszam do mnie
|
|
|