To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Chciałbym się pożegnać

michalsiak - 11-02-2011, 20:26
Temat postu: Chciałbym się pożegnać
Hej

Chciałbym się z Wami pożegnac, ponieważ sprzedałem swojego Galanta.
Auto było bardzo fajne, przez 3 lata nic się nie zepsuło i myślę że następnemu właścicielowi będzie służył.
Dzięki za fachowe porady były naprawdę pomocne przy rozgryzaniu słabości tego modelu.

Mam nadzieję że powrócę bo bardzo mi się podoba Outlander :-)

Pozdrowienia

michalsiak

BigTomala - 11-02-2011, 20:31

To, że sprzedałeś auto... nie oznacza, że musisz się żegnać :wink:
Andrew - 11-02-2011, 20:33

BigTomala napisał/a:
To, że sprzedałeś auto... nie oznacza, że musisz się żegnać :wink:
Właśnie :)
michalsiak - 11-02-2011, 23:52

noo ale mam teraz wstyd sie przyznać passata - ale to auto żony :-)

ja czekam aż będę mógłkupić outlandera

pozdrawiam

polaff - 28-04-2014, 21:49

Ja również się żegnam, narazie tylko galant się sprzedał, Pajero jeszcze jest ale też do sprzedania...
fj_mike - 28-04-2014, 22:46

polaff napisał/a:
Ja również się żegnam, narazie tylko galant się sprzedał, Pajero jeszcze jest ale też do sprzedania...

Znaczy się, nie będziesz już zaglądał?

polaff - 28-04-2014, 22:49

zaglądać jeszcze pewnie będę. Jednak n/t gala nie mam już za wiele do powiedzenia... Pora na lexa :D
fj_mike - 28-04-2014, 22:55

polaff napisał/a:
Jednak n/t gala nie mam już za wiele do powiedzenia...

Zawsze masz, przecież takiego posiadałeś :wink:

polaff - 29-04-2014, 04:16

fj_mike, tak, ale teraz szukam kolejnego auta do pracy. Tym razem wolał bym nie rdzewiejące w każdym możliwym miejscu :)
gołąb - 29-04-2014, 06:29

Mam grandisa z 2004 roku, uwierz,że nie rdzewieje. Wszystko zależy od modelu.
polaff - 29-04-2014, 06:34

gołąb, wierzę, ale uwierz mi, że ja poczułem ulgę jak pozbyłem sie tego auta. BArdzo miło go wspominam, bo mało miałem z nim kłopotów, ale ta rdza mnie do niego zniechęciła, tym bardziej po ostatniej zimie się załamałem. Kielichy i tylna część nadwozia to jakiś koszmar. Fakt, że przez 3 lata eksploatacji nawet złotówki nie włożyłem w nadwozie :)

Powiem tylko, że to auto u mnie na siebie zapracowało i nie zamierzam na niego narzekać. Jednak biorąc pod uwagę obecną linię modelową Mitsu wiem, że auta z pod trzech diamentów już nie kupię bo żadne oprócz grandisa z tych młodszych mi się nie podoba.

Teraz szukam czegoś z homologacją VAT-1 i silnikiem ZI dla pracowników. Myślę o jakimś kombi (może być dwuosobowe) bo czasem trzeba coś dużego przewieść. :mrgreen: :twisted:

:twisted:

gołąb - 29-04-2014, 10:54

Ja też Ci wierzę, bo miałem i Pajero II i Galanta, obydwa zardzewialce, ale Grandisem jestem naprawdę miło zaskoczony pod tym względem...
Tomek - 29-04-2014, 10:59

polaff napisał/a:
galant się sprzedał,

polaff napisał/a:
teraz szukam kolejnego auta do pracy.

a jeszcze kilka dni temu:

polaff napisał/a:
ja do jazdy po 180 na autostradzie mam gala. Lexem na codzien zona bedzie dzieci do przddszkola inszkoly wozic.

gratuluję i trochę zazdroszczę
pozbyć się Galanta raz a dobrze, to jak marzenie :mrgreen:

polaff - 29-04-2014, 11:51

tomek84, ja tam się cieszę, trochę mi smutno i brak mojego zgniłka, no i smutno mi, że marka tak fajna w młodszych modelach nie ma nic fajnego do zaoferowania....
Pieraś - 02-07-2014, 20:29

A i tak szacun za takie odejście z klasą z pożegnaniem :thumbleft: