Outlander II Ogólne - Mitsubishi wzywa właścicieli Outlanderów na przegląd
cabaniarz - 28-03-2011, 18:27 Temat postu: Mitsubishi wzywa właścicieli Outlanderów na przegląd I znowu akcja serwisowa Mitsubishi . Tym razem dotyczy OUTKów:
http://www.automotivesupp...emid=53&lang=pl
lexus - 28-03-2011, 18:49
Jak byłem na akcji z wiązką to chyba sprawdzali ale to chodzi o auta z elektryką w fotelach a ja takich nie mam
rezon - 28-03-2011, 21:47
cabaniarz napisał/a: | I znowu akcja serwisowa Mitsubishi . Tym razem dotyczy OUTKów: | Dzięki, mój niestety jest. Dobrze, że nie byłem jeszcze na peszlowaniu wiązki przy aku - załatwię dwie akcje za jednym razem. lexus napisał/a: | Jak byłem na akcji z wiązką to chyba sprawdzali ale to chodzi o auta z elektryką w fotelach | Też nie mam elektryki w fotelach, ale mam czujniki zapięcia pasów, siedzenia na fotelu, itp. Czyli złączki są.
lexus - 28-03-2011, 22:48
rezon napisał/a: | Też nie mam elektryki w fotelach, ale mam czujniki zapięcia pasów, siedzenia na fotelu, itp. Czyli złączki są.
_________________ | rezon masz racje teraz sprawdziłem i akcja na złączkę pod fotelem mam zapisaną na karcie"ENL-11-008-SR złącze regulacji fotela"cokolwiek by to miało znaczyć oraz ENL-11-008-SR revised osłona ecu silnika.zmyliło mnie to że jak pan brał auto to pytał o elek.fotele i powiedział że to mnie raczej nie tyczy ,a jednak
|
|
|