To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - J. W. Blaszka w Luboniu

przemar - 15-04-2011, 15:18
Temat postu: J. W. Blaszka w Luboniu
Witam
Koledzy miał ktoś z Was styczność z ich serwisem blacharsko-lakierniczym? Chodzi mi głównie o jakość pracy i rzetelność. Miałem małą "przygodę" na parkingu i zastanawiam się czy warto powiezyć im 2,5 miesięcznego Lancerka.
Pozdrawiam
Przemek

michalp - 18-04-2011, 13:40

Z blacharsko lakierniczym nie. Ale z mechanicznym tak (mogę polecić).
klapkim - 30-04-2011, 16:05

A ja bym serwisu mechanicznego nie polecił, pan serwisant chciał mi wymienić czujnik położenia przepustnicy za jakieś 2400 zł zamiast dokręcić śrubę regulacyjną po ponownej wizycie twierdząc że jest ok śruba sama się wykręciła po przejechaniu ok 10km tak że odradzam mechanikę nie wiem jak jest z lakiernictwem
Anonymous - 07-06-2011, 02:23

Nie wiem czy mógłbym ich polecić-kiedyś kupowałem u nich "koziołka" od wycieraczek do Micry (padł mi w dniu wyjazdu w dłuższą trasę zimą) i mimo że sprowadzili to w jeden dzień, to chcieli mnie orżnąć na kilkadziesiąt złotych. Jakoś się wykłóciłem i powiedziałem sobie że już nigdy tam nie zajrzę.
Color - 09-11-2011, 09:51

Odświeżam wątek. Może ktoś jeszcze się wypowie. Niedługo będę musiał zmienić rozrząd, wymienić płyn hamulcowy, zajrzeć do skrzypiącego zawieszenia i tak ogólnie...
Myślałem właśnie o Blaszce.

Renia - 26-12-2011, 10:49

Przeglądałam właśnie posty i natrafiłam tutaj na ten wątek. Co to spraw mechanicznych niezbyt moge kogoś polecić, ale co do blaszki mam lakiernika bardzo dobrze robi, bierze 250zł za element ale przy wiekszej liczbie można się z nim dogadać co do cen :) Jest on w Poznaniu. Jeśli ktoś bedzie zainteresowany podam namiary.