To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spot Mitsułodziaków

Anonymous - 17-04-2011, 20:16
Temat postu: Spot Mitsułodziaków
Organizujemy majówkę.

sobota 07.05.2011
miejsce:
Łódź, ul. Zamiejska pod lasem w pobliżu lotniska. Stawy.

Koszyczkowo czyli:

procedury standardowe dla grillowania, czyli każdy bierze co ma :D
miłośnicy fotografikowania, zabrać fotopstryki, bo okolica funduje ciekawe okazje do ucelowania :)

Łopatologicznie jak dojechać:
Z ulicy sanitariuszek skręcamy w ulicę Ikara tuż przy torach, i jedziemy nią tak jak do lotniska, skręcając w prawo. Z niej zjeżdżamy na ulicę Pilotów która odchodzi w lewo i jedziemy nią aż do rozwidlenia z ulicą zamiejską. Ulicą zamiejską jedziemy prosto, az do parkingów pod lasem (parkingi z prawej, stawy z lewej) potem piechotką ok 300 m do stawów przez las.

Anonymous - 17-04-2011, 20:33

jest cieplo wiec proponuje plener i grilik co wyjdzie po swietach taniej i zdrowiej lokalizacja i czas do uzgodnienia
maddob - 17-04-2011, 21:00

moja propozycja jest następująca, Złoty Młyn w Kruszowie k.Tuszyna. Miejsce fajne, duży parking, a co najważniejsze smacznie i niezbyt drogo :)
Fajnie jest też w gospodarstwie agroturystycznym Kardynał w Klukach - ale to chyba zbyt daleko :)

pamar - 18-04-2011, 10:01

A może to bajorko obok lotniska :?: :)
yaro1976 - 18-04-2011, 10:14

maddob napisał/a:
moja propozycja jest następująca, Złoty Młyn w Kruszowie k.Tuszyna. Miejsce fajne, duży parking, a co najważniejsze smacznie i niezbyt drogo :)
Fajnie jest też w gospodarstwie agroturystycznym Kardynał w Klukach - ale to chyba zbyt daleko :)

termin: teraz to juz chyba tylko po weekendzie majowym , 7-8.05
miejsce: ZŁoty Młyn, mógłby być ciekawą i nową alternatywą

najważniejsze ustalić wspólny termin, miejsce to już pikuś

misiek-misiek - 18-04-2011, 14:00

Siemka, mi tam Kluki pasują, miałbym blisko :P
Też tak sobie myślę, że po weekendzie majowym będzie ok, bo na razie mam roboty w 3 bombki :evil:

No i oczywiście sobota.

SHARK1979 - 18-04-2011, 16:45

Więc dumajcie gdzie i co to się spikniemy wreszcie, aby nas wielo dotarło :mrgreen:
I mam nadzieje że odezwie się w tym temacie nowo ZWERBOWANA maniaczka przez zemnie dzisiaj :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 18-04-2011, 20:56

Jako że dalej cisza......

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC:

Organizujemy majówkę.

sobota 07.05.2011
miejsce:
Łódź, ul. Zamiejska pod lasem w pobliżu lotniska. Stawy.

Koszyczkowo czyli:

procedury standardowe dla grillowania, czyli każdy bierze co ma :D
miłośnicy fotografikowania, zabrać fotopstryki, bo okolica funduje ciekawe okazje do ucelowania :)

Łopatologicznie jak dojechać:
Z ulicy sanitariuszek skręcamy w ulicę Ikara tuż przy torach, i jedziemy nią tak jak do lotniska, skręcając w prawo. Z niej zjeżdżamy na ulicę Pilotów która odchodzi w lewo i jedziemy nią aż do rozwidlenia z ulicą zamiejską. Ulicą zamiejską jedziemy prosto, az do parkingów pod lasem (parkingi z prawej, stawy z lewej) potem piechotką ok 300 m do stawów przez las.

sniegu - 18-04-2011, 21:31

Nigdy nie byłem na spocie i dopiero ostatnio zacząłem się udzielać na forum więc mam nadzieję, że jeżeli uda się wyrwać to zostanę w miarę miło przyjęty :)
yaro1976 - 18-04-2011, 21:38

sniegu napisał/a:
więc mam nadzieję, że jeżeli uda się wyrwać to zostanę w miarę miło przyjęty :)

o to raczej nie musisz się martwić, przywieź dużo zaopatrzenia na grylla to cię nawet pokochamy (oczywiście nie doszukiwać się tu głębszych podtekstów :lol: :lol: )

vendetta - 18-04-2011, 21:38

Szkoda, że nie po weekendzie majowym bo my akurat wyjeżdżamy do Niemiec no ale nic.
Bawcie się dobrze i róbcie foty :D

SHARK1979 - 18-04-2011, 21:45

Fajnie tylko 30go mieliśmy mój zderzak psiknąć :mrgreen:
junior81 - 18-04-2011, 23:35

Dobrze wiecie , że ostatnio ciężko nam sie zorganizować. Ja też jeszcze nie wiem czy wyjadę na weekend majowy. Czas pokaże , jest ciepło a spotkanie przy grillu nie wymaka jakiś wielkich przygotowań. Jak dam radę to pojawię się 30 i 7.
elektryk - 18-04-2011, 23:41

30 tego ja odpadam, mam już zorganizowaną drużynę na długie weekend.
yaro1976 - 19-04-2011, 09:04

ehmm Jędruś jak zwykle wyszedł przed szereg :P
topic miał na celu ustalanie daty optymalnej dla wszystkich, lub większości
ja niestety 30-go odpadam, 07 chętnie podjadę z dzieciakami