To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - MSW podświetlanie właczników

Anonymous - 08-11-2006, 11:37
Temat postu: MSW podświetlanie właczników
Pytanko do posiadaczy MSW i nie tylko - czy panel do sterowania elektrycznymi szybami (ten na drzwiach kierowcy) jest fabrycznie podświetlany po włączeniu świateł?

U mnie tego podświetlania nie ma i nie wiem, czy to żarówka padła, czy ten typa już tak ma:(

Anonymous - 08-11-2006, 15:07

no w moim to też nie świeciło się nigdy i nie zwracałem na to uwagi czy tam jest jakaś żaróweczka. Sprawdze z ciekawości. :)
Anonymous - 08-11-2006, 20:50

Ten typ tak ma - podświetlenia brak zarówno w MSW i MSR.
Anonymous - 09-11-2006, 08:01

rozgrzebałem cały ten panel sterujący szybami i nie stwierdzeiłem obecności jakiego kolwiek oświetlenia, skośnookienie uznali że tam nie potrzebne :mrgreen:
saphire - 09-11-2006, 11:50

W Cari pomarańczowi dali żaróweczkę pod panel sterowania szybami na drzwiach i podświetla mi przycisk :)
tomusn - 09-11-2006, 11:56

a czy macie w MSW lub MSR podświetlone przyciski do awaryjnych i tylnej wycieraczki?
u nas nie ma i nie wiem czy szukać usterki, bo może wcale nie podświetlone...

Anonymous - 09-11-2006, 15:20

tomusn napisał/a:
a czy macie w MSW lub MSR podświetlone przyciski do awaryjnych i tylnej wycieraczki?
u nas nie ma i nie wiem czy szukać usterki, bo może wcale nie podświetlone...

Tak
te na desce to są wszystkie podświetlone, a w podgrzewaniu szyby tylniej to jest jeszcze dodatkowa kotrolka w wyłączniku (pomarańczowa).

Anonymous - 09-11-2006, 17:10

Potwierdzam - podświetlone powinny być wszystkie przyciski na desce i konsoli.
Przy przepaleniu najlepiej wymienić komplet.

tomusn - 10-11-2006, 00:06

DarekCz napisał/a:
podgrzewaniu szyby tylniej to jest jeszcze dodatkowa kotrolka w wyłączniku (pomarańczowa).
a ta dodatkowa się zapala, nie ma tylko podświetlenia i ciężko w przycisk trafić.
Anonymous - 10-11-2006, 10:19

No właśnie, trochę brakuje tego podświetlania. W citroenie mam nawet przyciski na tylnych drzwiach podświetlane, przydaje się to w nocy. W MSW brakuje mi jeszcze podswietlania schowka i przydałby się równiez termometr zewnętrzny.
Są jakies wersje wyposażone w to? Czy tylko mój taki ubogi?:)

Anonymous - 10-11-2006, 11:08

Nie było takich wersji.
MSR po `99 posiada już wszystkie te opcje i wiele, wiele więcej...

Anonymous - 10-11-2006, 12:17

umnie sie świeci podświetlenie przełączników, a dokładnie nad nimi jak jest rys. ospisowy do czego ten włącznik to tam sie świeci. Można regulaować jasność tego podświetlenia. Przynajmniej w moim tak jest.
Anonymous - 13-11-2006, 12:52

No ale teraz mówisz o tych przyciskach po obu stronach kierownicy. Te u mnie też są podświetlane.
Anonymous - 13-11-2006, 20:58

tomusn napisał/a:
czy macie w MSW lub MSR podświetlone przyciski do awaryjnych i tylnej wycieraczki?u nas nie ma
, u nas też nie ma , i chyba trzeba będzie wreszcie doprowaszić to do porządku :lol:
Anonymous - 14-11-2006, 14:16

Jurek napisał/a:
No ale teraz mówisz o tych przyciskach po obu stronach kierownicy. Te u mnie też są podświetlane.

mówie o tych i właśnie tam jest i do tylnej wycieraczki i do awaryjek po prawej stronie.