To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] CA0 - troche elektroniki

karolgt - 11-11-2006, 12:47
Temat postu: [ALL] CA0 - troche elektroniki
mam male pytanie:

pewnie doszedl bym do tego po sporej chwili studiowania manuala,ale jakos lepiej (i bezpieczniej) zapytac kogos kto juz takie cos zrobil i mu to dziala:

chodzi o CA0. W ktorym miejscu podlaczyc sie zeby moc miec podlaczone "cos" (nie wnikajac w to co to bedzie bo sam dokladnie jeszcze nie wiem - przyjmijmy ze zarowka :D ) tak zeby to "cos" dostawalo prad wtedy jak przekrece kluczyc w stacyjce ?

bo zanim to wszystko rozbebesze to lepiej wiedziec co i jak zeby zadnych niespodzianek nie miec po drodze

dzieki za pomoc ;)

Anonymous - 11-11-2006, 15:12

karolgt napisał/a:
W ktorym miejscu podlaczyc sie zeby moc miec podlaczone "cos" (nie wnikajac w to co to bedzie bo sam dokladnie jeszcze nie wiem - przyjmijmy ze zarowka

A cóż Ty to kombinujesz?? :shock:
Pochwal się co planujesz bo ciekawy jestem, chyba że niespodzianke szykujesz :mrgreen:

Co do tego gdzie się podpiąć to ja do tematu nic nie wniosę :wink:

karolgt - 11-11-2006, 15:14

Ficu865 napisał/a:

A cóż Ty to kombinujesz?? :shock:
Pochwal się co planujesz bo ciekawy jestem, chyba że niespodzianke szykujesz :mrgreen:

narazie pewne plany nie do konca okreslone:D jak zrobie to napewno zobaczysz efekty :)

Anonymous - 11-11-2006, 17:30

Ja skorzystałbym z zapalniczki. Łatwo się tam wpiąć, dostać i w ogóle...
josie - 11-11-2006, 18:12

Też proponuję podpiąć się pod zapalniczkę od tyłu - ma wystarczająco grube przewody do większości zastosowań. Tylko trzeba pamiętać że jeśli to coś będzie raczej prądożerne, to żeby nie zasilać dodatkowo np maty na siedzenie 60W z tego gniazda bo bezpiecznik się zbuntuje :)
karolgt - 11-11-2006, 22:24

no w sumie to macie racje, zapalniczka tez "wlancza" sie dopiero po przekreceniu kluczyka czyli to o co mi chodzi, dzieki wszystkim :)
ratajeq - 17-11-2006, 09:18

karolgt napisał/a:
zapalniczka tez "wlancza"

WŁĄCZA :) )

jeszcze zostaje radio, tylko tutaj taz kwestia czy nie wyleci bezpiecznik przy duzym obciazeniu