To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Letnia akcja przeglądowa.

Adrianeo - 02-06-2011, 22:29
Temat postu: Letnia akcja przeglądowa.
Witam jeżeli jeszcze ktoś nie słyszał to w salonach Mitsubishi znowu jest promocja na przeglądy:)

http://www.mitsubishi.pl/...cja-przegladowa

Juiceman - 02-06-2011, 22:39

Adrianeo poczytaj na necie opinie o tych akcjach.... tylko parę serwisów się spisało w niej ;/
Adrianeo - 02-06-2011, 22:56

Spisało nie spisało uważam że jednak lepiej powiadomić ludzi o takich akcjach może ktoś się skusi i uda mu się trafić na serwis który to się spisze ze swoich obowiązków.
krzychu - 03-06-2011, 11:53

A ktoś był w Japan Motors w Bielsku?
Szwagroz - 03-06-2011, 12:32

taka akcja by miała sens jakby to był faktycznie przedląd, czyli podpięcie pod kompa, szarpacze, hamownia, amory, zbieżność itp. a nie pogapienie sie na silnik, sprawdzenie palcem głębokości bieżnika i pobawienie się guzikami w środku, tak przynajmniej robią w Bydgoszczy.
Bizi78 - 03-06-2011, 13:11

Jest może jakaś oficjalna lista co przeglądają w tej cenie 49pln?
krzychu - 03-06-2011, 13:17

Szwagroz - niby tak ale samo ozonowanie jak by to było np. 30 minut.... W poprzednich akcjach chyba tego nie oferowali?
Szwagroz - 03-06-2011, 13:39

a tu jest? bo z tego co widze to ozonowanie jest razem z częściami w promocyjnej cenie a nie w cenie przeglądu
krzychu - 03-06-2011, 13:45

Szwagroz napisał/a:
a tu jest? bo z tego co widze to ozonowanie jest razem z częściami w promocyjnej cenie a nie w cenie przeglądu

No chyba masz racje :oops:

Tomek - 03-06-2011, 14:54

1. taka akcja to o dupe rozbić, bo mechanik mi to zrobi darmo, przy każdej wizycie
2. średnio rozgarnięty kierowca zrobi to sobie sam
3. skoda w Tarnowie (a raczej stacja kontroli pojazdów, którą tam mają) robi takie akcje za darmo, i to nie tylko dla samochodów jednej marki, a dla wszystkich
no i był tam przejazd przez sciezke, szarpaki, ustawił mi gosc swiatla

rezon - 03-06-2011, 15:59

tomek84 napisał/a:
3. skoda w Tarnowie (a raczej stacja kontroli pojazdów, którą tam mają) robi takie akcje za darmo, i to nie tylko dla samochodów jednej marki, a dla wszystkich
bo 20-30% poprosi na miejscu o odpłatne już usunięcie drobnych usterek. Wiedzą, z czego żyją.

[ Dodano: 03-06-2011, 16:02 ]
Ciekawa jest promocja na filtr przeciwpyłkowy z wymianą TYLKO 159zł, a robiąc samodzielnie to 39zł za filtr węglowy + 11zł za przesyłkę + 3 minuty roboty. Naprawdę SUUUUPER promocja :lol:

Tomek - 03-06-2011, 16:30

rezon napisał/a:
tomek84 napisał/a:
bo 20-30% poprosi na miejscu o odpłatne już usunięcie drobnych usterek. Wiedzą, z czego żyją.

nie do końca o to chodzi
cel akcji, to było raczej zebranie sobie bazy danych: imie, nazwisko, adres, auto, termin badania technicznego i potem ci wysylaja przypomnienie, ze ci sie konczy przeglad i mzoesz u nich zrobic (oczywiscie za cene normalna)
no, ale akcja na plus, bo nijak cie nie zobowiazuje, a cos tam sobie mozesz zmierzyc i zbadac totalnie za free

dewu123 - 03-06-2011, 16:45

rezon napisał/a:
tomek84 napisał/a:

[ Dodano: 03-06-2011, 16:02 ]
Ciekawa jest promocja na filtr przeciwpyłkowy z wymianą TYLKO 159zł, a robiąc samodzielnie to 39zł za filtr węglowy + 11zł za przesyłkę + 3 minuty roboty. Naprawdę SUUUUPER promocja :lol:

Właśnie to samo sobie myślałem, masakra, ta promocja to chyba dla takich ludzi którzy w ręce nigdy nie mili żadnych narzędzi.

rezon - 03-06-2011, 17:36

dewu123 napisał/a:
to chyba dla takich ludzi którzy w ręce nigdy nie mili żadnych narzędzi.
żeby było śmieszniej do wymiany filtra kabinowego w Outlanderze potrzebne są dwa narzędzia - dwie ręce, najlepiej lewa i prawa. Jak ktoś ma dwie lewe, to może mieć problem ;)
dewu123 - 03-06-2011, 17:45

No ja żeby wymienić to muszę sobie zrobić sam slot, wiec potrzebuje noża/piłkę. Pewnie za to by wzięli 3 stówki:P. Kurde szkoda bo pojechałbym ale po tym co tu przeczytałem to nawet nie ma co auta odpalać:P.