To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Ogólne - [1G 90-94] Zaadoptuje cylinderki hamulcowe do eclipse 1g

Snake252 - 25-06-2011, 16:57
Temat postu: [1G 90-94] Zaadoptuje cylinderki hamulcowe do eclipse 1g
Witam wszystkich Mitsumaniakow
Pisze do was z pro¶ba i zapytaniem czy mial by ktos z was do sprzedania cylinderki hamulcowe od 1g ???? Sprawa jest bardzo pilna gdyz mam problem ze swoim gdyz jest zapieczony :( ((( a nie moge ich knigdzie dokupic :( ( pytalem i dzwonilem po roznych sklepach i wszedzie maja o rozmiarach 54mm a moj cylinderek ma rozmiar 60mm
Licze ze zdola mi kots z was w jakis sposob pomoc i jezeli ktos ma z was do sprzedania cylindry od 1g lub nawet cale zaciski jestm zainteresowany ich zakupem. Pozdrawiam wszystkich i szerokosci ;)

[ Dodano: 25-06-2011, 17:03 ]
Probowalem to juz naprawiac wyjolem calkowicie cylinder wymoczylem go w nafcie obczyscilem ale mial na sobie takie wrzery :( (( przez rok jezdzilem bez najmniejszych problemow gdy tydzien temu znow stalo sie to samo ze lewy cylinder trzyma mi tarcze az strasznie ja rozgrzewa... wolal bym poprostu znalezc cale nowe i wymienic ich zeby wszystko chodzila tak jak powinno :) prosze was o pomoc !!! sprawa jest powazna... az serce mi sie kraja ze moj misiek tak cierpi ...

kafar_1989 - 25-06-2011, 17:32

ja mam na wszystkie 4 kola ale musze zobaczyc w jakim sa stanie bo troszke lezaly zebym mial zapas ale juz sie nie przydadza wiec moge oddac w dobre rece
lombard - 25-06-2011, 18:50

Poszło PW.
Snake252 - 26-06-2011, 11:20

Ratujecie mi w tym momencie zycie :) Kafar czy dalo by rade zebys mi podal na prywatna wiedomosc swoj numer kom lub gg czy emaila zebysmy mogli sie dogadac w kwesti cenowej :) zalezy mi jak najszybszym zalatwieniu tej sprawy :) Moj misiek jest z wersia z ABSem i jezeli mozesz to sprawdz na sto procent sufmiarka czy cylinder ma srednice 60mm :) pozdrawiam i z gory dzieki ;)

[ Dodano: 26-06-2011, 11:24 ]
Chodzi oczywiscie o przednie cylinderki :)

kafar_1989 - 29-06-2011, 20:03

mam na przod obydwa ale niestety zab czasu je ruszyl i przydalaby im sie regeneracja reperaturki czyszczenie bo stanelo im sie.
nie wiem czy cos takiego bedzie Cie wiec interesowalo

rosomak1983 - 01-07-2011, 00:56

ja bym jakies sprawne znalazł jakby co pisz na priv