ASX Ogólne - [1.6] Głośność skrzyni biegów
Krzychuuu - 26-06-2011, 22:34 Temat postu: [1.6] Głośność skrzyni biegów W waszych ASX 1.6 też dosyć głośno słychać zmianę biegów na zewnątrz ASXa gdy
zmieniacie biegi ? W środku przy zamkniętych szybach tego nie słychać, przy otwartych
już słyszę zwłaszcza gdy stoję w podziemnym garażu i ten dźwięk odbija mi się od ścian.
jurekschroda - 27-06-2011, 00:16
Ja mam "problem" - jak jadę to spada mi poziom paliwa.
Litości, wprowadź 100 aut do podziemnego garażu - w 99 będziesz słyszał zmiany biegów.
Jakieś inne "problemy" ???
Krzychuuu - 27-06-2011, 00:59
Heh bo gdzieś tam wyczytałem ze jak głośno chodzi skrzynia tzn ze trzeba do niej dolać oleju. W nowym kilkumiesięcznym to chyba jest tam full. Co do skrzyni to jeszcze czasem mam problem z wrzucaniem biegu wstecznego.
cefaloid - 27-09-2011, 15:56
Krzychuuu napisał/a: | Heh bo gdzieś tam wyczytałem ze jak głośno chodzi skrzynia tzn ze trzeba do niej dolać oleju. W nowym kilkumiesięcznym to chyba jest tam full. Co do skrzyni to jeszcze czasem mam problem z wrzucaniem biegu wstecznego. |
Nie zebym coś doradzał ale... Jak sąsiadowi w Polonezie głośno działał tylny most to celem sprzedaży nasypał trocin które to kasowały luz oraz działały tłumiąco na hałas.
|
|
|