To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Carisma] Rayin Sport 1 najlepsze letnie opony!

PINO87 - 04-07-2011, 12:26
Temat postu: [Carisma] Rayin Sport 1 najlepsze letnie opony!
Witam niedawno zakupilem 4 super opony Unirojal Rain sport 1 do miśka i uwarzam że to najlepsze letnie opony. na suchym oraz na mokrym kapitalne pozatym wyjątkowt unikalny design bierznika. W mieszance gomowej jest dodatek aktywnego krzemu samochod jest jak przyklejony!! mój rozmiar 185/55/r15 przód 195/50/r15 tyl a wy na jakich oponkach jeżdzicie? i jak je oceniacie?
Yuppy - 04-07-2011, 19:41
Temat postu: Re: Rayin Sport 1 najlepsze letnie opony!
PINO87 napisał/a:
Witam niedawno zakupilem 4 zaje... opony Unirojal Rain sport 1 do miśka i uwarzam że to najlepsze letnie opony.

A na jakich oponach miałeś okazję jeździć wcześniej? :)

Ja od tego lata jeżdżę na oponach Dunlop SP Sport Fastresponse 195/60R15. Chwalę sobie, bo jak na razie mnie nie zawiodły. W zeszłym roku miałem Bridgestone'y Turanza i też były ok.

PINO87 - 04-07-2011, 22:58

Witam zapomnialem dodać że jestem mechanikiem ale równirz wulkanizatorem chandluje oponami w firmie mamy ok2000opon urzywanych w rozmiarach od 13 do 20 osobowe i bus parami 60%lato 40%zime i dostawy ciągle 2razy w miesiącu pracuje już4lata i znam sie na żeczy niechce sie shwalić 8) sprawa wygląda tak że uniroyale są super nie tylko z powodu skladu mieszanki takrze rzeżba bierznika wyjątkowa w krztalcie ltery v nadaje autku sportowy chakakter do tego mam 7calowe pietnastki alutec gt5 odsadzone na równo z blotnikami et38 wygląda pięknie :biggrin: bridgestone też dają rade alle danlopik po deszczu pewnie śliski co nie?
i9i - 04-07-2011, 23:30

Nie ma najlepszych opon, są tylko własne odczucia. A oponiarze tak naprawdę nie są wiarygodnymi doradcami, gdyż nie jeżdżą testować swoich produktów a jedynie wciskają przeróżne historyjki by klient chciał od nich opony, które Niemiec wyrzucił na śmietnik ...
Saqu - 05-07-2011, 00:01

PINO87, nie żeby coś, ale piszesz okropnie.

I również powinieneś wiedzieć, że cari po lifcie miały opony 195 i przód i tył ;)

mkm - 05-07-2011, 01:03

PINO87, do trzech razy sztuka. Dwie edycje już były.
Panowie podejrzewam, że to wkręt, ponieważ kolega PINO87 nie ma zbytniego pojęcia o oponach, a podnieta starym modelem opony, której nazwy nie potrafi sie przepisać jest dość komiczna. :wink:
Tematów o oponach jest juz trochę, więc ten zamykam.