To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Carisma II 1.6 99 prosba o opinie

nrv - 11-07-2011, 14:25
Temat postu: Carisma II 1.6 99 prosba o opinie
Witam
Zwracam sie do was z prosba o opinie na temat opini na temat akutalnych aukcji z carisma w tle w okolicy krakowa.

http://otomoto.pl/mitsubi...-C19323768.html

czy ktos juz ją widział albo ma jakies uwagi?

evenualnie ta (mimo ze to I)
http://motoallegro.pl/mit...1692256729.html

albo ta
http://motoallegro.pl/mit...1698945265.html

przy małym dopieszceniu o ile sie nie sypie

Anonymous - 11-07-2011, 22:44

1. dość biedna wersja, brak weluru, tylko 2 poduszki, tylko 2 elektryczne szyby, wypucowany pod maską, przednie lampy wydają mi się zbyt... czyste (w tym roczniku powinny być zamglone - taki feler Carism), przedni zderzak na 100% był ruszany

2. wersja przedliftowa, cena dość wysoka, spasowanie prawego przedniego błotnika z maską i zderzakiem nie gra, inny odcień PP błotnika i PP drzwi, tak samo inny odcień lewego przedniego błotnika i drzwi, biedna wersja - tylko jeden airbag, 90KM a nie 105KM jak pisze na aukcji

3. cena skrajnie niska, warto dowiedzieć się dlaczego

kamil88 - 11-07-2011, 22:59

Z całej trójki tylko ta ostatnia według mnie warta uwagi,Warto ją bliżej obejrzeć.
Możliwe że tylko kosmetyka jest do zrobienia w tym aucie

Przedliftowa rzeczywiście po jakiś dziwnych przejściach

Cari II sedan,jakaś taka za czysta....

Anonymous - 11-07-2011, 23:32

kamil88 napisał/a:
Cari II sedan,jakaś taka za czysta....

Gdzie Ty widzisz sedana!?

nrv - 11-07-2011, 23:48

wielkie dzieki za te informacje
wasze wprawne oko i doswiadczenie napewno pomoze mi w wyborze ;]

kamil88 - 12-07-2011, 06:53

O kurde... mój głąd,chwile wcześniej oglądałem taka w sedanie i sie pomyliłem :(
robertdg - 12-07-2011, 08:08

kuzi napisał/a:
3. cena skrajnie niska, warto dowiedzieć się dlaczego
Malowany przód, bok, tył wyglądający jakby psu z gardła wytargał. Ale nikt nie broni obejrzeć ;-)
nrv - 12-07-2011, 15:24

moto allegro cos niedziala ale coz..
widzialem dzisaij PROPOZYCJE nr 1,czyli z skały

1.samochod zadnej rysy,a jednak... prog tylnych prawych drzwi malowany korektorem, progi całe i czyste.

2.faktycznie jakas biedna wersja,z tyłu korby, przelacznik drzwi kierowcy popsuł sie po nacisnieciu,ledwo zamknalem okno, klima działa,lampy fakycznie bardzo czyste... sprzedajacy zapewnial ze sa 4 poduszki...AHA... i ma MANULANE LUSTERKA!!!

3.przebieg 189kkm, spalanie srednie na kompie 7,8

4.przejechac sie nie dalo

5.silnik czysty,ale bez zprzesady,zadnych wyciekow,obroty stabilne,nie kopci (a zaskoczylem kolesia z rana,wiec nie mogl sie przygotowac zabardzo:P)

6. do ceny trzeba oczywiscie doliczyc oplate recyklingowa 500zl, costam z ceny chcial zbic...ale max do 7500, ksiazka serwisowa niby jest.. pieczatki w 2 kolorach,rowno postawione, ten sam charakter pisma -zawsze moze to znaczy ze jezdzil do tego samego sprzedawcy, data druku ksiazki 98:P

moze komus to pomoze,mnie jakos nie ujeła ta carisma