To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer z hAmeryki

Anonymous - 18-11-2006, 17:33
Temat postu: Lancer z hAmeryki
Witam Przymierzam się do zmiany Lancera na nowszy (obecnie 97r). Napotkałem ładnego sedana 2004r z niewielkim przebiegiem, delikatnym malowankiem, wgięciem itd. w sam raz do jazdy za rozsądną cenę lecz jest on sprowadzony z USA. Czy części do amerykańskich wersji są inne? Np. mała stłuczka i szukam reflektora przez 3 miesiące bo wygląda tak samo a ma zaczepy w innym miejscu? Może ktoś już był w takiej sytuacji? Może macie amerykańskie wersje? Pozdrawiam

Hubeeert
A jak "on" już jest po pierwszym przeglądzie w Polsce to nadal będę musiał zmienić te reflektory? "przygotowany do rejestracji"

Hubeeert - 18-11-2006, 17:37

pwolomin12, reflektory i tak musisz zmienić bo te z USA nie maja homologacji na EU.
Anonymous - 18-11-2006, 17:47

a może interesuje Cię wersja Kombi?
1,6 Comfort plus
srebrny
rocznik 2004, kupiony w 2005 roku
ok. 32000km
na gwarancji fabrycznej

Anonymous - 18-11-2006, 18:51

[quote="10wojtek10"]a może interesuje Cię wersja Kombi?
1,6 Comfort plus
srebrny
rocznik 2004, kupiony w 2005 roku
ok. 32000km
na gwarancji fabrycznej[/quote/

może ja sie zainteresuje---a dlaczego chcesz sie go pozbyć

Karwoś - 18-11-2006, 19:17

Ja mam 2004 Lancer 2.0 LS z hameryki :) - światła to nie wiem bo nie musiałem wymieniać, a co do homologacji to kto by oto pytał :) a jak już jest po 1 przeglądzie to przejdzie każdy kolejny - tylko odłącz żarówki od obrysówek - albo zrób z nich kierunki to nikt naewet nie zapyta. Co do części to klocki trzeba sprowadzać z usa tarcze też - w polsce kkosztują ok 1200zł (klocki) - ale za to w usa za 60$ sie kupuje w salonie. Jak będą Ci potrzebne za wczasu to moge ci sprowadzić komplet albo dwa bo dla mnie to nie problem. a cała reszta to pewnie jak w Polsce - silnik i osprzęt ten sam.

Z mojej strony to musze powiedzieć że całkiem dobrze się nim jeździ - tylko troche pali - ale co zrobić - wychodzi mi ok 15-16 LPG w mieśćie i 10.5 w trasie - tyle że nie jeźdze za wolno.

A możesz dać fotkę tego lancerka.
Mojego znajdziesz w galerii - taki biały :)