Chcę kupić Lancera! - Proszę o ocecnę Lancer.
hasos - 14-08-2011, 18:48 Temat postu: Proszę o ocecnę Lancer. Witam, bardzo proszę o opinię nt. poniższego Lancera.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C19977809.html
pablo diablo - 15-08-2011, 04:09
Moim zdanim nieda sie rzetelnie ocenić samochodu przez internet. Można tylko załorzyć że to co jest napisane to prawda i porównać to z ceną.
Ale w rzeczywistość czasami okazuje się inna, trzeba samochód wytestować na żywo bo Brakuje w polskich ogłoszeniach informacji o dokładnym stanie samochodu porównuje tu ogłoszenia samochodów z angli tam np. gdy sprzedawca jest uczciwy dokumentuje np samochód ma ryse i już wiadomo coś wiecej niż suche dane.
Dlatego o samochodzie by coś wiecej powiedzieć trzeba go zobaczyć na żywo.
krzychu - 15-08-2011, 08:34
Coś tu jest mocno nie tak....
Ma climatronic i białe zegary (w tych rocznikach niespotykane).... Zegary białe mogły się pojawić w minilifcie w 2005 roku, a climatronic to tylko 2006. Można jeszcze zobaczyć do ilu jest wyskalowany obrotomierz jeśli czerwona jest przy 7 tys to są zegary od 2.0.
Zderzak przedni poliftowy (od 2006 roku)....
Do tego jest przycisk od podgrzewania foteli... Na naszym rynku takowych nie było...
hasos - 15-08-2011, 10:43
Wiadomo, że po zdjęciu nie do końca widać, ale jak pokazał kolega powyżej jednak co nieco można powiedzieć i wskazać na jakieś nieprawidłowości, a ja mam 300 km zaoszczędzone. Dzięki i pozdrawiam
mazt - 16-08-2011, 17:48
hasos napisał/a: | Wiadomo, że po zdjęciu nie do końca widać, ale jak pokazał kolega powyżej jednak co nieco można powiedzieć i wskazać na jakieś nieprawidłowości, a ja mam 300 km zaoszczędzone. Dzięki i pozdrawiam |
Popieram Cię kolego. Również jestem na etapie poszukiwania samochodu i czasami ktoś inny nawet na zdjęciach wyhaczy coś na co ja bym w życiu nie zwrócił uwagi...
krzychu - 16-08-2011, 17:49
No od tego jest ten dział... Ciesze się że mogłem pomóc.
|
|
|