Sigma/Diamante Ogólne - podziękowania
zbyszek05 - 28-08-2011, 20:58 Temat postu: podziękowania Dzieki wam wszystkim sigmomaniakom za mile spędzony czas - oby takich chwil było więcej.Pogoda dopisała w 100% .Piwo smakowało - atmosfera bezcenna.
Pozdrawiam was wszystkich i ściskam bo nie mogłem się pozegnać - wyjechałem 6.3 / chyba albo 5.3 sam już nie wiem - rano.Mam nadzieje że wszyscy wróciliście bezpiecznie i bez mandatów
pz - 28-08-2011, 21:29 Temat postu: Podziekowanie Witam !
Ja dojechałem bez problemów do domu.Dziękuje za wspaniale spędzony czas .Dopisało wszystko ,szkoda,że tak krótko.
Pozdrawiam rodzinkę Sigmy i do zobaczenia.
Zenek.
wojtas - 28-08-2011, 21:45
zbyszek05 napisał/a: | Dzieki wam wszystkim sigmomaniakom |
Nie ma za co, polecamy się na przyszłość.
mmatulek - 28-08-2011, 22:20
Super, że mogliśmy się po raz kolejny spotkać. Pozdrawiam, dziękuję i już nie mogę doczekać kolejnego spotkania.
lukasz12 - 28-08-2011, 22:30
Ja tam nie mam nic do dodania bo wszystko już zostało napisane
Dzięki za wszystko i proszę o jeszcze więcej. Fajnie by było jakby ktoś nowy dołączył do naszej ekipy
VirMan - 29-08-2011, 11:12
było fajnie o 21 w domku ehh ci niedzielni kierowcy - do następnego spotu
rupert70 - 29-08-2011, 16:14
Także chciałem powiedzieć ,że dojechaliśmy szczęśliwie.Troszkę wpadliśmy z Piotrem w korek w Radomiu i nam uciekło ponad godzinę w żółwim tempie dosłownie /
Dzięki Wszystkim serdecznie za super atmosferę i odpoczynek w wyśmienitej Sigmowej rodzince .
Wojtkowi i Łukaszowi za bezcenną pomoc ,dzięki Wam dojechaliśmy do domciu już bez stresu .
Do szybkiego zobaczenia!!!!!
Piotr Z - 29-08-2011, 21:17
uff w końcu i ja znalazłem czas ,było super, Wojtek właśnie przeglądałem płytę, REWELACJA dzięki serdeczne.
Seichan - 29-08-2011, 22:57
Sigmiarze dla Was podziękowania, że przyjechaliście i można było pooglądać Wasze cuda
I dziękuję za bardzo miłe towarzystwo
wojtas - 29-08-2011, 23:18
Piotr, ta płyta powstała dzięki Wam Wszystkim, ja tylko skleiłem to wszystko w całość.
Reniu nam też było miło Cię poznać. Dzięki wam mogłem oglądnąć FTO na żywca
rupert70 - 30-08-2011, 11:18
Seichan napisał/a: | Sigmiarze dla Was podziękowania, że przyjechaliście i można było pooglądać Wasze cuda
I dziękuję za bardzo miłe towarzystwo |
Renata my także dziękujemy za miłe przyjęcie na żywo .
Za gadki-szmatki itp.
P.S.
Pomyślcie ze Sławkiem o Sigmie, w przyszłym roku planujemy dłuuuższy Spot
Seichan - 30-08-2011, 11:56
rupert70 napisał/a: | Pomyślcie ze Sławkiem o Sigmie, w przyszłym roku planujemy dłuuuższy Spot |
Jak jechaliśmy na zlot i za nami jechał Piotr swoją sigmą, to nie wiadomo było czy się patrzeć na drogę czy we wsteczne lusterko na sigmę Można się zapatrzeć
Bardzo chętnie kupiłabym sigmę, ale primo: gdzie znależć taki egzemplarz, jakie Wy macie, a secundo: 4 misiek w stajni to już troszkę za dużo...
I o ile obecnie nie ma sporów, kto którym samochodem ma jeździć, to pewnie jakby się pojawiła sigma w rodzinie, doszłoby do wielkich kłótni na tym tle
wojtas021180 napisał/a: | Dzięki wam mogłem oglądnąć FTO na żywca |
Na przyszłoroczny zlot FTO powinno już nabrać wyglądu takiego, jak powinno I wreszcie ustaliliśmy kolor dołu, już nie będzie srebrne
zbyszek05 - 30-08-2011, 12:20
seihan - najodwazniejsza z odważnych...pozdrawiam i dziekuje za pogaduchy....w czasie dziwnych rozruchów sobotnich i przy ciekawym jedynym fto - które widziałem tylko na allegro ...do zobaczenia za rok
wojtas - 30-08-2011, 12:33
Uważam, że Renatkę można przygarnąć na nasze spoty nawet bez sigmy. Po kilku spotkaniach na pewno znalazło by się czwarte miejsce, albo zwolniło trzecie dla nowej sigmy. Serdecznie zapraszamy
Seichan - 30-08-2011, 12:41
wojtas021180 napisał/a: | Uważam, że Renatkę można przygarnąć na nasze spoty nawet bez sigmy. |
Normalnie nie wiem co powiedzieć
wojtas021180 napisał/a: | Serdecznie zapraszamy |
Dziękuję
zbyszek05 napisał/a: | seihan - najodwazniejsza z odważnych |
Organizatorzy się starają, zagrożone bezpieczeństwo ludzi i samochodów, więc trzeba było przepędzić zadymiarzy A że na mnie trafiło
|
|
|