To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - podziękowania

zbyszek05 - 28-08-2011, 20:58
Temat postu: podziękowania
Dzieki wam wszystkim sigmomaniakom za mile spędzony czas - oby takich chwil było więcej.Pogoda dopisała w 100% .Piwo smakowało - atmosfera bezcenna.
Pozdrawiam was wszystkich i ściskam bo nie mogłem się pozegnać - wyjechałem 6.3 / chyba albo 5.3 sam już nie wiem - rano.Mam nadzieje że wszyscy wróciliście bezpiecznie i bez mandatów :biggrin:

pz - 28-08-2011, 21:29
Temat postu: Podziekowanie
Witam !

Ja dojechałem bez problemów do domu.Dziękuje za wspaniale spędzony czas .Dopisało wszystko ,szkoda,że tak krótko.
Pozdrawiam rodzinkę Sigmy i do zobaczenia.

Zenek.

wojtas - 28-08-2011, 21:45

zbyszek05 napisał/a:
Dzieki wam wszystkim sigmomaniakom

Nie ma za co, polecamy się na przyszłość. :wink:

mmatulek - 28-08-2011, 22:20

Super, że mogliśmy się po raz kolejny spotkać. Pozdrawiam, dziękuję i już nie mogę doczekać kolejnego spotkania.
lukasz12 - 28-08-2011, 22:30

Ja tam nie mam nic do dodania bo wszystko już zostało napisane ;)
Dzięki za wszystko i proszę o jeszcze więcej. Fajnie by było jakby ktoś nowy dołączył do naszej ekipy :)

VirMan - 29-08-2011, 11:12

było fajnie o 21 w domku ;) ehh ci niedzielni kierowcy - do następnego spotu :)
rupert70 - 29-08-2011, 16:14

Także chciałem powiedzieć ,że dojechaliśmy szczęśliwie.Troszkę wpadliśmy z Piotrem w korek w Radomiu i nam uciekło ponad godzinę w żółwim tempie dosłownie :evil: /
Dzięki Wszystkim serdecznie za super atmosferę i odpoczynek w wyśmienitej Sigmowej rodzince :D .
Wojtkowi i Łukaszowi za bezcenną pomoc ,dzięki Wam dojechaliśmy do domciu już bez stresu :mrgreen: .
Do szybkiego zobaczenia!!!!! :wink:

Piotr Z - 29-08-2011, 21:17

uff w końcu i ja znalazłem czas ,było super, Wojtek właśnie przeglądałem płytę, REWELACJA dzięki serdeczne.
Seichan - 29-08-2011, 22:57

Sigmiarze ;) dla Was podziękowania, że przyjechaliście i można było pooglądać Wasze cuda :mrgreen:
I dziękuję za bardzo miłe towarzystwo :)

wojtas - 29-08-2011, 23:18

Piotr, ta płyta powstała dzięki Wam Wszystkim, ja tylko skleiłem to wszystko w całość.

Reniu nam też było miło Cię poznać. :mrgreen: Dzięki wam mogłem oglądnąć FTO na żywca :mrgreen:

rupert70 - 30-08-2011, 11:18

Seichan napisał/a:
Sigmiarze ;) dla Was podziękowania, że przyjechaliście i można było pooglądać Wasze cuda :mrgreen:
I dziękuję za bardzo miłe towarzystwo :)

Renata my także dziękujemy za miłe przyjęcie na żywo :mrgreen: .
Za gadki-szmatki itp.
P.S.
Pomyślcie ze Sławkiem o Sigmie, w przyszłym roku planujemy dłuuuższy Spot :wink:

Seichan - 30-08-2011, 11:56

rupert70 napisał/a:
Pomyślcie ze Sławkiem o Sigmie, w przyszłym roku planujemy dłuuuższy Spot :wink:

Jak jechaliśmy na zlot i za nami jechał Piotr swoją sigmą, to nie wiadomo było czy się patrzeć na drogę czy we wsteczne lusterko na sigmę ;) Można się zapatrzeć :mrgreen:
Bardzo chętnie kupiłabym sigmę, ale primo: gdzie znależć taki egzemplarz, jakie Wy macie, a secundo: 4 misiek w stajni to już troszkę za dużo...
I o ile obecnie nie ma sporów, kto którym samochodem ma jeździć, to pewnie jakby się pojawiła sigma w rodzinie, doszłoby do wielkich kłótni na tym tle :badgrin:

wojtas021180 napisał/a:
Dzięki wam mogłem oglądnąć FTO na żywca :mrgreen:

Na przyszłoroczny zlot FTO powinno już nabrać wyglądu takiego, jak powinno ;) I wreszcie ustaliliśmy kolor dołu, już nie będzie srebrne :mrgreen:

zbyszek05 - 30-08-2011, 12:20

seihan - najodwazniejsza z odważnych...pozdrawiam i dziekuje za pogaduchy....w czasie dziwnych rozruchów sobotnich i przy ciekawym jedynym fto - które widziałem tylko na allegro ...do zobaczenia za rok
wojtas - 30-08-2011, 12:33

Uważam, że Renatkę można przygarnąć na nasze spoty nawet bez sigmy. Po kilku spotkaniach na pewno znalazło by się czwarte miejsce, albo zwolniło trzecie dla nowej sigmy. :mrgreen: Serdecznie zapraszamy :!:
Seichan - 30-08-2011, 12:41

wojtas021180 napisał/a:
Uważam, że Renatkę można przygarnąć na nasze spoty nawet bez sigmy.

Normalnie nie wiem co powiedzieć :oops:

wojtas021180 napisał/a:
Serdecznie zapraszamy :!:

Dziękuję :mrgreen:

zbyszek05 napisał/a:
seihan - najodwazniejsza z odważnych

Organizatorzy się starają, zagrożone bezpieczeństwo ludzi i samochodów, więc trzeba było przepędzić zadymiarzy ;) A że na mnie trafiło :badgrin: