To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot in Lublin

Grześku - 01-09-2005, 14:22
Temat postu: Spot in Lublin
Ello Maniacy
ponieważ Uć i Kalisz4nia wybierają się w nasze piękne strony to proponuje zrboić mini zlocik dla wszystkich chetnych. Jako wstępny termin można przyjąć pierwszy weekend paździocha (październikiem tudzież zwanym) a spocik w ośrodku Marina albo Dąbrowa nad Zalewem Zemborzyckim. Termin i miejsce oczywiście do negocjacji i ustalenia.

Tym samym zapraszam wszystkich do zabierania głosu i wpisywania się na listę.

Leppe - 01-09-2005, 19:11

Dla mnie super termin, jestem za.
Anonymous - 01-09-2005, 19:41

grzesiek wpisuj od razu wszystkie mordki z lublina bo my na bank bedziemy :) miejsce mi pasuje i napewno cos tam zorganizujemy
Hubeeert - 01-09-2005, 19:55

No to może i ja bym ruszył d... :?:
Anonymous - 01-09-2005, 20:20

Wstępnie zgłaszam przybycie.
Efa! - 01-09-2005, 21:42

1-szy, tzn. pierwszego października?
Anonymous - 01-09-2005, 22:41

ja postaram sie zorganizowac jakies naglosnienie to moze mini-koncercik zagramy dla rozrywki
Chooper - 01-09-2005, 23:33

jeśli zostaje pierwszy weekend października, to mnie niestety nie będzie....:(

Jak to mówia w życiu ważne są priorytety i wtedy (dokładnie 02.10) moim priorytetem bedzie moja Ania...dokładnie tego dnia przypada nam mały jubileusz i moja mysza nie darowałaby mi tego gdybym nie dotrzymał jej towarzystwa tego wieczoru przy romantycznej kolacji...
Panowie i Panie czemu tak szybko, pozwólcie sie stęsknić za sobą...pod koniec października ryby lepiej biorą (wiecie o co chodzi ;) ) a mielismy sie zwalic na parapetówe u Polsalera (choćby jej nawet nie było :mrgreen: wtedy sami Polsalerkowi zrobimy :D

No ale decyzja należy do Was....

Grześku - 02-09-2005, 07:19

... termin (...) do ustalenia ...

spokojnie, wybierzemy taką datę żeby "ryby lepiej brały" (cokolwiek to znaczy ;) ) wszystkim chętnym, nie pasuje początek października, no to koniec, tak koło 22.10. zdążymy się już za sobą stęsknić jeszcze bardziej (czuję się jakbym się na randkę z Chooperem umawiał :) ).

kordiank2 - 02-09-2005, 08:46

uffr! jeśli nie w pierwszy łykęd to i ja przyjadę, a niech tam i nawet woda na zalewie zamarznie. chodziłem kiedyś na niedzielne spacery na zemborzyce - mieszkałem na samsonowicza w blokach od diamentowej (błe). i chociaż pomykałem wtedy pedziem 305 na zmianę ze skuterem berlin i chociaż osiedle było paskudne a w windach waliło zsypem - to i tak miło wspominam...
wziąć karałoka???

Matejko - 02-09-2005, 09:12

Hubeeert napisał/a:
No to może i ja bym ruszył d... :?:

ty a po co ?? :mrgreen: :P

no ale mozesz przyjechac bo znowu cos mnie w szyi zaczyna strzykac a po twoim "przytuleniu" przestalo :mrgreen:

Grześku - 02-09-2005, 11:25

kordiank2 napisał/a:
wziąć karałoka???

no jasne!!!! Polek znowu straci głos, ale co tam. Bierz! :mrgreen:

Kofi - 02-09-2005, 18:18

Jak mi sie unormuje uczelnia i nie bedzie to moze i ja bym wpadl. Do lublina rzut beretem :D Starszych zawioze do dziadkow w odwiedziny to przejzad bedzie finansowany z ich kieszeni :D W Lublinie czesto bywam (rodzina) ale zalewu jeszcze nigdy niewidzialem :D
kordiank2 - 02-09-2005, 19:21

Kofi napisał/a:
W Lublinie czesto bywam (rodzina) ale zalewu jeszcze nigdy niewidzialem :D

fakt, bo widziałeś tylko zalew ekipy lubelskiej, ale w grudziądzu :lol:

polsaler - 02-09-2005, 21:02

Fakt faktem terminem najlepszym byłby 22 lub 28 październik . Czemu tak myślę - Wam nie powiem :P . Ale ja dostosuję się do każdego terminu jaki wspólnie ustalimy . Mi sie zdaje , że to wcale nie będzie taki malutki zlocik !!!!

Grześku pieprzyć głos :) Dla Was będę się darł jak szalony : "to moje mitsubishi..."

acha !! A Steca na ten zlot to najwyżej na sznurku przyciągnę !!!!!!!!