To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot

pplmr012 - 05-09-2011, 15:57
Temat postu: Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot
Witam,
Poszukuję pokoju lub mieszkania,ale raczej pokoju dla syna który dostał się na studia w Poznaniu.
Niestety nie dostał się do akademika, chociaż może i dobrze, ale teraz jest problem, a czas płynie, chciałem się w tym tygodniu wybrać z nim czegoś poszukać i przyszło mi do głowy forum :)
Będzie studiował na U Mickiewicza przy ul. Dzięgielowej.
Może ktoś coś wie lub słyszał i mógłby pomóc młodemu człowiekowi, aha byłbym zapomniał, poszukiwane jest miejsce podwójne bo jego dobry kolega też wolałby coś innego niż akademik do którego się dostał.

Pozdrawiam,
Maciej

dzordz8 - 05-09-2011, 21:24

http://www.chatazaka.pl/

tylko to mi przychodzi do głowy

pzdr
Dzordz

Hubeeert - 05-09-2011, 21:36

Kaucz może coś wiedzieć -> PW do niego.
pplmr012 - 06-09-2011, 08:11

Dzięki, Panowie.
Na razie próbuje coś dograć telefonicznie, a obejrzeć wybieram się w czwartek, więc jakby ktoś coś wiedział do tego czasu to będę zobowiązany.

wasiu89 - 06-09-2011, 23:16

Witaj,
mogę Ci podać nr do kolesia, który wynajmuje pokoje (chyba ma jeszcze wolną własnie dwójkę) tylko, że jest to na ulicy Ostrowskiej więc trochę daleko. Co do mieszkania tam to w miarę ok się wydaje (sam będę tam mieszkał od tego semestru więc zobaczymy:) ) a za ten pokój chciał jakoś 360 zł + opłaty od osoby (opłaty około 70zł). Myślę że zszedłby trochę z ceny jak byś powołał się na mnie. Niech syn zobaczy na mapie co i jak (ale myślę, że lepiej będzie jak znajdzie coś bliżej uczelni bo dojazd sługo mu zajmie) i jakby co to napisz PW podam Ci więcej szczegółów.

PS przejedźcie się na uczelnię- na tablicach często wiszą różnego rodzaju ogłoszenia o wynajmie:)

pplmr012 - 07-09-2011, 09:03

Fakt, daleko.
Dzięki za podpowiedź z informacją pod uczelnią, o tym nie pomyślałem.