To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji

Wszyc - 08-09-2011, 16:22
Temat postu: Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji
Chyba mnie nie przechrzczą RB za ten temat lekko luźny :P jak co biorę na klatę :P

Ale do rzeczy założyłem ten temat celu zrzeszenia trochę właścicieli galantów 7generacji :P taki temat do rozmowy o pierdółkach jak np. pokazanie fajnych zdjęć/projektów galantów 7 generacji, temat na pytania w stylu co sądzicie np. o tym spojlerze, feldze, kolorze itp. oraz rozmowy takie proste co jak zrobiłeś itp. :P
O pogodzie nie gadamy od tego dział offtopic :P

Ja pierwsze co chcę powiedzieć to że musimy się bardziej zorganizować na przyszłym zlocie stanąć w grupie pokazać co mamy za autka a nie gdzieś po rogach stać jak byśmy uważali że mamy od kogoś gorsze auta ( bo czasem mam takie wrażenie że właściciele E5 czują się jak by gorsi :P ) Ja jestem dumny ze swojego E5 i nie uważam że by stylistycznie czegoś mu brakowało :)

Następne pytanie luźne jakie mam to co sądzicie E5 w sedanie ze spojlerem czy bez? :P jak lepiej? :P

k@rol - 08-09-2011, 17:43

ze spojlerem lepiej :wink:
jacek11 - 08-09-2011, 17:55

oby nie za wielkim.musi być dopasowany :wink:
Wszyc - 08-09-2011, 17:59

mówię o fabrycznych raczej :)

czyli ten z wersji V6
http://carphotos.cardomai...40017_large.jpg

albo ten z wersji VR4
http://socallifestyle.com/tgc_posts/PCH3.jpg

czekoladka_1981 - 08-09-2011, 18:15

sedan z orginalnym spojlerem wygląda bardziej rasowo.
k@rol - 08-09-2011, 18:44

mnie tak skromnie chodziło o taki jaki jest u mnie :wink: oryginał bez udziwnień

Wszyc - 08-09-2011, 19:03

Te wyżej co przedstawiłem to też oryginały :) czyli mówicie że z wersji v6 :)
k@rol - 08-09-2011, 19:08

wiem wiem zapomniałem zacytowac
jacek11 napisał/a:
oby nie za wielkim.musi być dopasowany
:wink: od v6 najładniejszy 8)
Wszyc - 08-09-2011, 19:12

Myśle jeszcze nad japońską wersją tylnych lamp

Jak się uda dorwać w ogóle to będą :)

k@rol - 08-09-2011, 19:17

też są ładne ale jakoś nie zamieniłbym blendy z jakże ładnym napisem po środku :lol:
Soner - 08-09-2011, 19:54

Wszyc napisał/a:
a nie gdzieś po rogach stać jak byśmy uważali że mamy od kogoś gorsze auta
O przepraszam, jak ja przyjechałem byłem chyba drugim E5 i stanąłem z lubelakami, bo raźniej mi było, a Ty od razu mnie wypatrzyłeś. Fajnie, że nie jest się jedynym.
Wszyc napisał/a:
Ja jestem dumny ze swojego E5 i nie uważam że by stylistycznie czegoś mu brakowało :)
Ja również.
Wszyc napisał/a:
co sądzicie E5 w sedanie ze spojlerem czy bez? :P jak lepiej? :P
W sedanie ze spojlerem i to ori.
szpala85 - 08-09-2011, 19:56

nie no dajcie spokój z tymi spojlerami :mrgreen: ..... jakoś tak ni jak ..... do E5 i to w sedanie ....

a co do luźnych rozmów to gal E5x z wyglądu zewnętrznego też mi się podoba , gorzej z środkiem ........

ja tam tylko czekam na jakiś większy przypływ gotówki ( może lotto :lol: ) i stawiam gala do garażu ( w między czasie kupuje Colta C5x ) i rozbieram na części pierwsze , wymieniam całe zawieszenie ,,,Całe """ .... na nowe :wink:

k@rol - 08-09-2011, 20:09

szpala85 napisał/a:
gal E5x z wyglądu zewnętrznego też mi się podoba , gorzej z środkiem
zgadzam się, ostatnio trochę aż musiałem coś zrobic z tym wnętrzem bo jest/było zbyt smętne
jacek11 - 08-09-2011, 21:47

lampki gitara :!: ja też kcę takie.
skoro felgi już takie mam :P

Wszyc - 09-09-2011, 01:51

Wszyc napisał/a:
też są ładne ale jakoś nie zamieniłbym blendy z jakże ładnym napisem po środku :lol:

W JDMowej wersji też jest napis nie martw się :)

a mi się wnętrze w galancie E5 strasznie podoba :) chodź będę trochę je upiększał już customowe zegary własnej roboty są doszła teraz kierownica z Evo 5 i jeszcze chce czarne foteliki z evo VII-IX lub te z evo X ale te drogie są :)

:) Soner ja zawsze wypatruje E5tek :) i ogólnie na zlotach mnie pełno i wszystkim tyłek zawracam :P z Wojtkiem Bogaczem właścicielem E88A to już przez szybę gadałem nie dałem mu nawet zaparkować dobrze :P