To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Subaru pamięci Burnsa

Anonymous - 22-11-2006, 14:06
Temat postu: Subaru pamięci Burnsa
Subaru przygotowało specjalną wersję imprezy oznaczoną RB320, którą zamierza uczcić pamięć zmarłego rok temu na raka wybitnego kierowcy rajdowego Richarda Burnsa.

Robson86 - 22-11-2006, 18:15

Nie powiem piekne autko (coc Subaru zawsze bylo piekne)...i jeszcze ta wersja Burns :mrgreen: - pewne jest ze nie musza sie bac o sprzedaz tej wesji Impresski! Swoja droga milo ze strony Subaru (chodzi mi o pamiec...)ze wypuscili topowe autko z nazwiskiem śp. swietnego kierowcy rajdowego.
Pozdroo

Anonymous - 22-11-2006, 18:37

bardzo ladny gest SUBARU - swietne autko z dedykacja dla jego swietnego kierowcy , szkoda ze on tego nie doczekal ...
Piospi - 22-11-2006, 19:05

ciekaw jestem ile ma koni pod maską :D
Rafal_Szczecin - 22-11-2006, 19:10

bardzo mi go szkoda, lubilem ogladac rajdy gdy on byl za kolkiem, jak sie usmiechal, cieszyl z kazdego zwyciestwa, no i zeby uczccic jego pamiec wklejam zdjecie zrobione nie przez jakiegos fotografa , tylko przez naszego klubowicza "Polsaler'a"

a zrobienie Subaryny, nazwanej jego imiemiem i nazwiskiem ,no poprostu cos wielkiego, wielki szacun dla tego kto to wymyslil, i dla wladz, ze sie zgodzily na takie cos, jeszcze fajnie by bylo, gdyby np z kazdego sprzedanego samochodu jakas czesc gotowki przeznaczano na np. walke z rakiem ,albo na leczenie rajdowcow ...

polsaler - 22-11-2006, 20:38

faktycznie piękny gest ze strony subaru chociaż nie wiem czy nie obliczony na zysk co byłoby nie fair .
Rafi to faktycznie moja fotka z rajdu Szwecji .

Rafal_Szczecin - 22-11-2006, 20:42

tak jest, Szymon to Twoja fotka, poprzesylales mi niektore fotki ze szwecji na maila, a ja je nadal mam , mam nadzieje, ze sie nie gniewasz ze je tutaj umiescilem - z adnotacja, ze to Twoje "dzielo"

ps. mile Cie znow widziec, buzka misiek :!: :) hehe

Anonymous - 22-11-2006, 20:43

fajna cena pewnikiem :mrgreen:

szkoda facecika-ale majstra wyjął

WRC fan - 23-11-2006, 00:07

Piospi napisał/a:
ciekaw jestem ile ma koni pod maską :D

320