To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Poszukuję Carismy dla kobiety-kuzynki

Asmodeus1 - 30-09-2011, 08:23
Temat postu: Poszukuję Carismy dla kobiety-kuzynki
Witam,
Poszukuje Carismy po lifcie dla kuzynki, zależy mi aby nie była zajechana i nie wymagała wkładu finansowego. Wersja silnikowa to benzyna+gaz. Kuzynce jest potrzebne auto niezawodne i które będzie w stanie pokonywać rocznie bezproblemowo około 30 000 km. Kuzynka studiuje w Legnicy, mieszka w Wrocławiu, A trenuje w Kobierzycach. Do tego dochodzą zgrupowania lekkoatletyczne w całej Polsce. Więc potrzebuje sprawnego pojazdu. A po doświadczeniach z swoją Carismą jestem w gotowy jej polecić ten model, pod warunkiem że będzie zadbany nie tak jak mój:). Jeżeli bedziecie coś wiedzieli lub mieli na oku to proszę o jakieś namiary.
Pozdrawiam
Damian Forenc

herflik95 - 30-09-2011, 13:54

Jaki przedział kwotowy wchodzi w grę??? Skoro autko ma robić rocznie około 30 000km może warto popatrzeć za dieslami?
Asmodeus1 - 30-09-2011, 14:14

Przedział cenowy to 10-15 tys. a diesla raczej dziewczyna nie chce. Pozatym w carismie diesle są z reno i mają już jedną renówkę i tak sobie ją chwalą. więc diesla nie.
volve - 30-09-2011, 14:19

Skoro Diesel nie, a chce benzynę plus gaz to jedynie zostaje 1.6, w tej cenie to myślę ,że rocznik 2001 spokojnie da się znaleźć, a nawet jak dobrze pójdzie to zostanie na gaz. Szukaj ofert i wrzucaj, postaramy się ocenić.