Częstochowskie - Zaborze 1-2.10.2011
Bartek - 03-10-2011, 12:16 Temat postu: Zaborze 1-2.10.2011 Aga, Bubu dziękujemy wam bardzo serdecznie za gościnę i przemiły weekend.
Mam deklarację od Kuby, że jak tylko będziecie nasz chcieli jeszcze oglądać, bez gitarry się nie ruszy z domu
Marta i Julek na ścianie
Bubu przy robocie
Aga - 03-10-2011, 19:15
Bartuś, oczywiście, że na gościnę zawsze możecie liczyć
gitarę też jakąś zdobędziemy
ale Kuba wraz z gitarą również jest mile widziany
bardzo ładne zdjęcie dzieci na ściance
Julek od razu skomentował, że przegonił Martę
BUBU - 03-10-2011, 19:47
Bartek dzięki wielkie za mile spędzony wspólnie czas.
No i czekamy na następną wizytę
Kilka fotek ode mnie
Pozdrav
JCH - 03-10-2011, 20:47
No tak, przyjechali się wspinać i nawet znaku nie dali. Nieładnie, nieładnie.....
Jeszcze raz się to zdarzy a będzie kreeeecha..... o taka -------------------------------------
Krzyzak - 04-10-2011, 06:56
ooo - tego, to zazdroszczę
bardzo lubię wspinaczkę tego typu - nie wiem, jak to się fachowo nazywa (skałkowa? bo raczej nie górska)...
Bartek - 04-10-2011, 10:36
Krzyzak, dokładnie skałkowa - super zabawa nawet dla Asi (5 lat)
JCH, poprawimy się, dla usprawiedliwienia napiszę tylko, że następnym razem wybieramy się systemem piątek wieczór-niedziela, tym razem ruszyliśmy w sobotę o 12 z Wawki, 100 km wykopków na drodze i suma-sumarum dotarliśmy po 17 w skały, wróciliśmy do Bubu już dobrze po zmroku (zdążył się już o nas martwić ), a niedzielę też do maxa na ścianach, bo w pamięci droga przez mękę (gierkówkę) przed nami
BUBU, już nie możemy się doczekać - jak tylko wiosną będzie szansa na ładny weekend meldujemy się u Was
|
|
|