[02-06]Lancer CS0 - Które ASO lepsze?
Anonymous - 25-11-2006, 14:36 Temat postu: Które ASO lepsze? Jako , że w moim miasteczku nie ma dilera i ASO zastanawiam się gdzie serwisować swojego Miśka. W grę wchodzą 3 ASO :
1. Zabrze ( tam kupiłem Lancera )
2. Katowice
3. Opole
Może koledzy ze Śląska mają jakieś doświadczenia? Szukałem na różnych stronach i znalazłem jedynie w Auto Centrum
Z forum wynika , że Białystok - ale nie zamierzam jechać 500 km w jedną stronę , żeby wymieić olej
Opole ma 2 oceny a Katowic i Zabrza nikt nie oceniał
BUBU - 25-11-2006, 15:04
Japas zpodaj pytanie na forum regionalnym śląsk.
Z tego co pamiętam (mogę się mylić) na forum MKP była taka dyskusja i dość ciepło wypowiadano się o ASO w Zabrzu.
Pozdrowienia
P. S. Przypadkiem nie jest w grafitowym kolorku ?
Anonymous - 25-11-2006, 16:30
Dzięki - poszukam.
Nie grafitowy - tego często widzę na ul. Dąbrowskiego. Mój jest granatowy.
Pozdrawiam
JCH - 25-11-2006, 17:00
japas napisał/a: | Jako , że w moim miasteczku nie ma dilera i ASO zastanawiam się gdzie serwisować swojego Miśka.
...
Może koledzy ze Śląska mają jakieś doświadczenia? |
Z Katowicami mam dobre doświadczenia.
Anonymous - 25-11-2006, 17:09
Dzięki - pytanie przerzuciłem na regionalne śląskie.
Anonymous - 25-11-2006, 17:32
japas napisze Tobie jeszcze raz
wcale nie musisz serwisowac auta w ASO, jesli masz jakis zaufany zaklad to smialo mozesz tam jechac lub do inego firmowego ASO w okolicy i gwarancji nie stracisz!!!!
jestesmy w UE i monopol sie skonczyl.
inna sprawa, to jesli koniecznie chcesz robic przeglady w ASO mitsu.
JCH - 25-11-2006, 20:51
arturro napisał/a: | wcale nie musisz serwisowac auta w ASO, jesli masz jakis zaufany zaklad to smialo mozesz tam jechac lub do inego firmowego ASO w okolicy i gwarancji nie stracisz!!!!
jestesmy w UE i monopol sie skonczyl. | To z czegoś wynika?
Anonymous - 26-11-2006, 14:43
z prawa unijnego, ktore mowi ze elementy nie podlegajace gwarancji mozemy wymieniac gdzie chcemy o ile ten zaklad "zrobi to" zgodnie z zaleceniami producenta.
czyli oleje, klocki itd.
|
|
|