[04-13]Colt CZx - pytanie o kody cześci
Anonymous - 25-11-2006, 18:55 Temat postu: pytanie o kody cześci witam
mam pytanie czy gdzieś w internecie znajdę pomoc w rozszyfrowaniu kodów części - mianowicie byłem dzisiaj w serwisie i dostałem rozpiske części do uszkodzonego zderzaka; pierwszą pozycje wiem co to jest - zderzak tylni , ale pozostałe niestety nie:(
Może ktos roszyfruje te częśći :
" Moulding,RR,bumper kod MN105270W
Shield kit, splash,RR Rh kod 53770A070 "
pozdrawiam
Anonymous - 12-12-2006, 21:35 Temat postu: Re: pytanie o kody cześci
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.
Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?
JCH - 12-12-2006, 23:36 Temat postu: Re: pytanie o kody cześci
10wojtek10 napisał/a: | to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. | Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane.
Anonymous - 13-12-2006, 08:43 Temat postu: Re: pytanie o kody cześci
JCH napisał/a: | 10wojtek10 napisał/a: | to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. | Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane. |
wykonane z plastiku natomiast jak się trochę poszuka to można znależć taniej niż w serwisie
[ Dodano: 13-12-2006, 11:15 ]
10wojtek10 napisał/a: | :D
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.
Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?
|
dzieki za wyjasnienie , ale tak naprawde chodziło mi czy gdzieś w necie znajdę jakąś stronkę , która pomoże mi rozszyfrować co oznaczają poszczególne symbole ( dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku i symbole - nie zawsze wiem czy serwis chce przy okazji jakiejś drobnostki wymienić pół samochdu )
robot - 10-02-2007, 18:30
pati colt napisał/a: | dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku |
Jezeli serwisujesz samochod w Polsce masz prawo wymagac podania nazw czesci w jezyku polskim. Jestes konsumentem i przysluguja Ci takie same prawa gdy kupujesz cos w Leclercu i w ASO.
|
|
|