To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[04-13]Colt CZx - pytanie o kody cześci

Anonymous - 25-11-2006, 18:55
Temat postu: pytanie o kody cześci
witam

mam pytanie czy gdzieś w internecie znajdę pomoc w rozszyfrowaniu kodów części - mianowicie byłem dzisiaj w serwisie i dostałem rozpiske części do uszkodzonego zderzaka; pierwszą pozycje wiem co to jest - zderzak tylni , ale pozostałe niestety nie:(

Może ktos roszyfruje te częśći :

" Moulding,RR,bumper kod MN105270W

Shield kit, splash,RR Rh kod 53770A070 "

pozdrawiam

Anonymous - 12-12-2006, 21:35
Temat postu: Re: pytanie o kody cześci
:D
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.

Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?

8)

JCH - 12-12-2006, 23:36
10wojtek10 napisał/a:
to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka.
Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane.
Anonymous - 13-12-2006, 08:43
JCH napisał/a:
10wojtek10 napisał/a:
to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka.
Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane.

wykonane z plastiku :lol: natomiast jak się trochę poszuka to można znależć taniej niż w serwisie

[ Dodano: 13-12-2006, 11:15 ]
10wojtek10 napisał/a:
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.

Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?

8)

dzieki za wyjasnienie , ale tak naprawde chodziło mi czy gdzieś w necie znajdę jakąś stronkę , która pomoże mi rozszyfrować co oznaczają poszczególne symbole ( dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku i symbole - nie zawsze wiem czy serwis chce przy okazji jakiejś drobnostki wymienić pół samochdu :) )

robot - 10-02-2007, 18:30

pati colt napisał/a:
dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku

Jezeli serwisujesz samochod w Polsce masz prawo wymagac podania nazw czesci w jezyku polskim. Jestes konsumentem i przysluguja Ci takie same prawa gdy kupujesz cos w Leclercu i w ASO.