To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Mieszek zmiany biegów. Wymiana na skórzany.

Bonassia - 25-10-2011, 15:33
Temat postu: Mieszek zmiany biegów. Wymiana na skórzany.
Witam!
Mam pytanie czy ktoś z Mitsumaniaków wymieniał może mieszek od lewarka zmiany biegów.
Mój mieszek nie jest uszkodzony, ale chciałbym go wymienić na coś lepszego. W moim Lancerze kierownica, gałka zmiany biegów, dźwignia hamulca ręcznego są obszyte skórą. Niestety mieszek jest zrobiony ze sztucznego materiału i mi się nie podoba. Sprawdzałem na Allegro ale pomimo tysięcy ofert sprzedaży mieszków do nowego Lancera nie udało mi się znaleźć.
Proszę o informację gdzie ewentualnie można taki nabyć (za rozsądną cenę, na Allegro mieszki są po 17 do 40 zł) oraz w jaki sposób można go samemu wymienić.
Za pomoc dziękuję i pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków.

gzesiolek - 26-10-2011, 10:01

Bonassia, mieszki za 17-40zł nie sa z lepszego materialu niz ten ori...
jak chcesz miec naturalna skore to wydaj te 50-100zl za obszycie tego co jest...

Bonassia - 26-10-2011, 13:00

Zgoda! Tylko jak i gdzie, a przede wszystkim jak zdemontować stary mieszek i założyć nowy?
mazin - 26-10-2011, 22:57

Bonassia napisał/a:
Zgoda! Tylko jak i gdzie, a przede wszystkim jak zdemontować stary mieszek i założyć nowy?

Szukanie należy zacząć od przycisku "Szukaj" na niniejszym forum. Sprawdź! Słowo klucz - mieszek.

Bonassia - 28-10-2011, 10:44

Mazin, szukanie zacząłem od przycisku "szukaj", a ponieważ nic nie znalazłem, wiec zadałem pytanie. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie zaśmiecaj forum :!:
Gugurugu - 28-10-2011, 10:51

Bonassia napisał/a:
Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie zaśmiecaj forum :!:

Jak taki jesteś grzeczny kolego to radź sobie sam :)

Janek_W - 28-10-2011, 10:51

Bonassia, marnie szukałeś :wink:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61231

mazin - 28-10-2011, 10:59

Bonassia napisał/a:
Mazin, szukanie zacząłem od przycisku "szukaj", a ponieważ nic nie znalazłem, wiec zadałem pytanie. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie zaśmiecaj forum :!:

Cóż, widocznie podstawowe umiejętności informatyczne nie są Twoją mocną stroną. Podobnie jak kultura osobista. Nieźle zaczynasz!

jaca71 - 28-10-2011, 16:21

Panowie forum ma być miła, słodkie i przyjemne. :D
I proszę zapamiętać: tyczy się to obydwóch stron ;)

mazin - 28-10-2011, 18:55

jaca71 napisał/a:
Panowie forum ma być miła, słodkie i przyjemne. :D
I proszę zapamiętać: tyczy się to obydwóch stron ;)

jaca71 to ułańska krew dziadka nie pozwala mi nie reagować na chamstwo.
Moim zdaniem cały watek można wyciąć, bo wątkotwórca i tak pewnie nie przyzna się do błędu, a nie wnosi on niczego istotnego.