To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer 2,4 sedan w Lublinie

Anonymous - 01-11-2011, 19:15
Temat postu: Lancer 2,4 sedan w Lublinie
Czy ktokolwiek z Was oglądał może tego Lancera w Lublinie?
Andrew - 01-11-2011, 20:17

tomasek6 oglądał go dla mnie wczoraj. Auto ogólnie ok, po lekkiej stłuczce, środek nie ściuchany, sekwencja. Jeździł niby jako firmowy. Coś tam jakaś rolka szumi, a tak poza tym ładnie chodzi. Cena atrakcyjna. Silnik 2.4, niby MIVEC. Ma się lepiej zbierać ja gal V6 :biggrin:

Jak tomasek wejdzie na foruma pewnie go opiszę tutaj :wink:

Anonymous - 01-11-2011, 22:36

I co - decydujesz się na niego? Z opisu wygląda zachęcająco.
Andrew - 01-11-2011, 22:37

gregorbu napisał/a:

I co - decydujesz się na niego? Z opisu wygląda zachęcająco.

Chyba nie, nie wiadomo jak z częściami itd.

tomasek - 02-11-2011, 17:39

Auto śmigało jako ponoć firmowe,gościo dostał je do komisu w ramach rozliczenia,zarejestrowane w PL na poznańskich blachach,przed sprowadzeniem z US misiek dostał lekko w prawy przód,lampa,zderzak wymienione,pod maską nie widać żadnych uszkodzeń po kolizji,wszystkie szyby oryginalne prócz przedniej,silnik pracuje ładnie i równo,gaz sekfencyjny,butla w kole,prawdopodobnie przegub wewnętrzny do wymiany lub regeneracji,rozrząd pewnie też bo rzęzi mu chyba rolka,gościo twierdzi że to z alternatora,ale dzwięk dochodzi właśnie z okolic rozrządu :wink:
Misiek dobrze utrzymany,na letnich oponach w dobrym stanie,nie widać ognisk korozji,klima sprawna.
Zdjęcia z kolizji w US są prawdopodobnie dostępne w komisie,na miejscu można sprawdzić lakier,chwalił się że posiada czujnik :wink:
Moim zdaniem misiek warty jest uwagi i tej kasy :wink:

Anonymous - 02-11-2011, 19:31

Czyli chyba trzeba będzie się osobiście wybrać na oględziny. :p
Bardzo Wam dziękuję za info.

Bartek - 08-11-2011, 22:48

Przeguby wewnętrzne wyrąbane w kosmos. Ciężkodostępne w pl - cena ok. 1500 zł/ strona i ok 4 tygodni oczekiwania. Do tego jakiś wyciek płynu wspomagania do ogarnięcia. Wyć może dowolne łożysko z przodu silnika - wyjdzie przy wymianie rozrządu.

Wątpię czy objedzie Galanta v6 - moja tyłkohamownia nie popadła w zachwyt :) .