Podkarpackie - Szukam dawcy dla mojego Galanta 2,5 V6 Automat, 97r
wujek87 - 13-11-2011, 19:47 Temat postu: Szukam dawcy dla mojego Galanta 2,5 V6 Automat, 97r http://stalowemiasto.pl/a...=pokaz&id=23661
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebuje caly srodek,siedzenia,podsufitka,wykladzina,deska rozdzielcza zegary,całą elektryke silnika,mnostwo czujnikow,pompe abs tempomat itd,wszystkie zbiorniczki,szybe przednia i boczną....aj szkoda gadac, załamka.
adt81 - 13-11-2011, 19:54
Przykra sprawa ale może napisałbyś coś więcej - co dokładnie potrzebujesz ? Przeglądnij dział KUPIĘ-SPRZEDAM i tam po dołączeniu do grupy SPRZEDAM możesz również zamieścić stosowne zapytanie co do kupna części. Na allegro szukałeś ?
Co i jak w KUPIĘ-SPRZEDAM
sqza - 14-11-2011, 07:11
Masakra - czy już wiadomo co było powodem spalenia ?? Jakiś samozapłon czy uczynny ktoś ??
adt81 - 14-11-2011, 09:51
To może lepiej będzie kupić jakiś uszkodzony egzemplarz i zrobić przekładkę wszystkiego co się da bo jak zaczniesz wymieniać po kawałku to koszty mogą się okazać zbyt wysokie. Błotnik, pas przedni i maskę wymienisz, gorzej z kawałkiem słupka który się podwędził a nie wiem czy to się da naprawić żeby ruda tego nie zjadła bo blacha dostała konkretną temperaturę.
superson123 - 14-11-2011, 15:04
co za frajer mógł tak zrobić z Twoim autem wziąć takiego tylko powiesić za jaja i pałą bo tylko na to zasługuje. Napewno to nie był samozapłon
gulgulq - 16-11-2011, 20:02
a nie lepiej zrobić odwrotnie - sprzedać na części to co zostało
coś dołożyć i kupić sprawny samochód
strasznie Ci współczuje, ładne autko
|
|
|