To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - kupno 2.0 turbo

goodpilot - 19-11-2011, 15:46
Temat postu: kupno 2.0 turbo
Witam
Jeżeli ktoś chciałby sprzedać swojego turbiaka najlepiej rocznik 2006-2007 w nienagannym stanie to proszę o wszelkie informacje na priva, bo jak na razie moje poszukiwania nie przyniosły rezultatów.
Pozdrawiam all

macia - 19-11-2011, 15:57

Heh, może być ciężko :lol: Ja swojego w marcu zanabyłem i do dziś nie chce mi się z niego wysiadać. Na allegro był ciekawy za 52 tys. czarny z rejestracją w 2008 roku :!:
goodpilot - 19-11-2011, 16:24

Jeżeli mówisz o tym z Łodzi:http://otomoto.pl/mitsubishi-outlander-2-0-turbo-salon-polska-C21675961.html to mimo zapewnień właściciela że nic nie było z nim robione to samochód miał malowany prawy bok czyli błotnik i drzwi przednie i tylne. Nie jest to może jakieś wielkie malowanie bo czujnik na drzwiach pokazał ok 130-150 mikronów a na błotniku największa wartość była 230. Generalne samochód bardzo zaniedbany, brudny w środku, bardzo porysowane plastiki, dużo rys i odprysków na lakierze. Sporo elementów w silniku jak i w środku pordzewiałych. Dla mnie samochód wyglądał nie na 3 lata i 60 tyś przebiegu tylko na 6 lat i przebieg 150 tyś. Ale to moja subiektywna ocena.
Nie jeździłem ale silnik wydaje się pracować równo. Co się jeszcze rzuca w oczy to wgniotka na tylnej klapie nie za duża ale jednak i pordzewiały wydech. Na drzwiach można było znaleźć ślady pasty polerskiej. Generalnie to nie jest samochód jak w opisie no i wiarygodność właściciela pozostawia wiele do życzenia bo nawet w rozmowie którą z nim przeprowadziłem nic nie wspomniał o tej szkodzie. Tak więc szukam dalej:-)
Pozdawiam

macia - 19-11-2011, 16:32

Tak, o tym pisałem... W takim razie nieładnie :roll: Cóż, życzę powodzenia i szybkiego znalezienia, choć łatwo nie jest :cry:
desti - 19-11-2011, 21:04

Tak trudno jest wyszukać w nie nagannym stanie a próbowałeś na mobile.de??
Ja swojego dopiero w Czechach znalazłem i to po pół roku poszukiwań. Być może swojego na wiosnę będę chciał sprzedać bo zimą raczej będzie bardzo przydatny ten wóz

lexus - 20-11-2011, 16:16

2008 za 52 tyś to od razu widać że lipa nikt darmo nie odda dobrego sam .2007 r za dobre auto trzeba dać powyżej 60 tys .Najlepiej kupić samemu np. w Belgi (auto.vlan.be/en/used-car-second-hand) ja tak zrobiłem i jestem zadowolony .Gdzieś jest opis jak to kupowałem http://forum.mitsumaniaki...asc&start=0auto w Belgii.pozdr.