To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pomoc w głosowaniu na MitsuManiakowego Outlandera

Juiceman - 28-11-2011, 20:44
Temat postu: Pomoc w głosowaniu na MitsuManiakowego Outlandera
Na Facebooku u MitsuManiaków już pojawiła się taka prośba od Dzikiego do Was. Auto jak każdy wie jest wspaniałe pod względem wyglądu jak i audio.

Jeśli ktoś nie kojarzy Outlandera Dzikiego to poniżej zamieszczam fotki:

Sami przyznajcie daje rade :wink:

A więc do rzeczy Drodzy MitsuManiacy prośba do Was jest ogromna mianowicie proszeni jesteście o oddanie głosu na zdjęcie Outlandera Dzikiego (dokładnie takie jak poniżej)

Aby głos uznać za ważny, należy:
1) kliknąć Lubię na profilu RIDERS ENERGY
2) Wchodzimy na zdjęcia w profilu RIDERS ENERGY i klikamy Lubię na zdjęcie z Outlanderem Dzikiego. Najprościej przez ten link

Czarny charakter, czyli Mitsubishi Outlander.

Głosujcie też po przez stronę internetową, jeśli nie macie Facebook'a
http://www.energyriders.pl/

Wśród osób głosujących rozlosowane zostaną 3 koszulki z autografem Przemysław Saleta. ( to taka dodatkowa mobilizacja dla Maniaków :wink: chociaż myślę, że bez tego damy radę!)

I najważniejsze Czas został przedłużony przez organizatorów do Czwartku 01.12.2011

SnowDevil - 29-11-2011, 17:04

zrobione i zapędziłem pare osób w pracy też ;)
yalook - 29-11-2011, 17:13

o kurczaczek... Dziki miałby mój głos, gdybym miał konto na FB. Ale dawno, dawno temu zaparłem się, że konta nie założę...

Dziki - Twój Outlander jest naprawdę super (widziałem, słyszałem, wiem o czym mówię :mrgreen: )

volve - 29-11-2011, 17:27

Specjalnie się zalogowałem na moje konto (nie używam FB, kiedyś założyłem konto w celu odnalezienia kogoś ;) ).

Glos oddany ;)

Juiceman - 29-11-2011, 17:30

Bajka na razie Dziki ma 191głosów a jego Rywal 152 jestem ciekaw jak długo Dziki utrzyma prowadzenie :twisted: :wink:
cwaniak - 29-11-2011, 17:35

Mój tez ma głos
gzesiolek - 29-11-2011, 17:58

Oddalbym glos... ale nie na twarzoksiazce...
Ja dla FB i FB dla mnie nie istnieje, niezaleznie od tego jak wszyscy beda usilnie mnie do niego namawiali...

A Outek boski ;)

DZIKI - 29-11-2011, 18:01

Wielkie podziękowania dla Wszystkich którym Outlander "przypadł do gustu",
zapewniam Wszystkich ze to jeszcze nie koniec z tym projektem.
Do zlotu powinienem się uporać ze wszystkimi modami :)
Pozdrawiam

Misiek :) - 29-11-2011, 18:16

Mój głosik poszedł :)
stary alfer - 29-11-2011, 20:12

Cytat:
Głosowanie trwa, grupa powoli się klaruje... ciekawe, czy ktoś zdecyduje się na odjechanie peletonowi i samotne liderowanie? Czy peleton dogoni prowadzącego przed metą? Kogo typujecie na zwycięzcę?

Przypominamy jednocześnie o możliwości głosowania za pośrednictwem naszej strony. Punkty z fb oraz naszej strony się sumują, warto więc postarać się o dobry wynik. Mobilizować szyki i kto pierwszy do mety!

http://www.energyriders.pl/

Juiceman - 29-11-2011, 20:35

Alfer jesteś genialny!!! Można głosować jednocześnie na FB oraz po przez stronę http://www.energyriders.p....php?news_id=31 !!!!! Hehe Dziki jest Ci krewny Kawę coś mi się zdaję :wink:
DZIKI - 29-11-2011, 20:47

oj chyba nie tylko kawę ;)
fj_mike - 29-11-2011, 21:31

DZIKI, poszło ;)
jachacyp - 29-11-2011, 21:52

Ja dodałem na FB-powodzenia
Bizi78 - 29-11-2011, 22:28

Głos poszedł.