To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Ochotnicy pilnie poszukiwani - pomoc dla mojego dziecka

zwolin - 02-01-2012, 21:39
Temat postu: Ochotnicy pilnie poszukiwani - pomoc dla mojego dziecka
Witam,

jak pewnie pamiętacie, mamy niepełnosprawne dziecko. Efekty zeszłorocznej akcji na naszym forum (i kilku innych) przerosły nasze najśmielsze oczekiwania. Środki, które dzięki Wam zebraliśmy pozwolą na zintensyfikować rehabilitację Piotrusia. Ogromnie dziękujemy też za słowa wsparcia i otuchy. Nawet nie wiecie, jak ważna jest świadomość, że jesteście z nami.

Jeszcze raz dziękujemy.

A teraz do rzeczy:
nie jest zadną tajemnicą, że leczenie i rehabilitacja Piotrusia nigdy się nie zakończą. Nie ma się co oszukiwać. Tak samo nigdy nie zakończą się potrzeby z tym związane, tym bardziej, że z tego co widzimy, to w ośrodkach finansowanych przez NFZ zaczęło się gwałtowne poszukiwanie oszczędności.
Dlatego za radą znajomego (brat niepełnosprawnej dziewczynki) postanowiłem rozpropagować jeszcze bardziej akcję zbierania 1% dla mojego dziecka. Jak, to opisałem TU , w ostatnim poście. Niestety ten temat jest raczej mało widoczny, więc postanowiłem tu napisać w nadziei, że ktoś przeczyta i podchwyci pomysł.
Z góry dziękuję.

P.S. Jak szanowna moderatornia uzna to za spam to bez skrępownia przyjmę redbara na klatę :wink: