ASX Ogólne - Pokrowce na siedzenia
Haniball - 12-01-2012, 11:11 Temat postu: Pokrowce na siedzenia Jako, że bardzo brudzą mi się siedzenia w ASX, chcę kupić pokrowce- na necie znalazłem jedną ofertę do ASX. Teraz mam pytanie:
Czy pokrowce na siedzenia przeznaczone do Outlandera podpasują na siedzenia w ASX( boczne poduszki itd.), jednym słowem czy siedzenia z Outlandera są jednakowe jak w ASX?
Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
maniax86 - 13-01-2012, 13:16
to co tam wozisz że tak ci się brudzą?
Haniball - 13-01-2012, 21:28
Dzieci, psa itd. a pokrowce łatwiej wyprać niż tapicerkę.
Wedrowiec - 14-01-2012, 22:07
Dlatego pies u mnie jeździ w bagażniku.
maniax86 - 14-01-2012, 22:39
Haniball, nie jechałem ASX'em, tylko go oglądałem ale jechałem kilka razy outlanderem.... i na oko wydaje mi sie że tak do końca nie będą pasować..... ale może sie myle...
quarniento - 25-05-2012, 00:05
@Haniball
Poradziłeś z tematem ? Co prawda mam kota i na szczęście rzadko go wożę - więc głównie szukam na przód, a jak są poduszki to już wiem, że problem - z popularnym focusem walczyłem wcześniej.
Daj znać jak coś uradziłeś.
Tobiasz42 - 23-07-2012, 11:58 Temat postu: pytanie ??? Witam wie ktoś czy gdzieś w Warszawie albo pobliskich okolicach można zrobić sobie tapicerkę skórzaną i ile potencjalnie kosztuje pokrowiec skórzany.
rtupak - 19-08-2012, 09:34
Polecam firmę http://pok-ter.pl/ pokrowce szyte na miarę , solidne wykonanie .
Koszt 249 zł + 20 przesyłka .
Pozdrawiam
antimatter - 03-12-2012, 14:57
Właśnie szukam jakichś pokrowców do ASX'a, które będą tak uszyte żeby dało się używać podłokietnika w tylnej kanapie. Dlatego odświeżam temat. Napiszcie jakie macie pokrowce, gdzie kupione i jak się sprawują.
Lyland - 08-01-2013, 10:02 Temat postu: Re: pytanie ???
Tobiasz42 napisał/a: | Witam wie ktoś czy gdzieś w Warszawie albo pobliskich okolicach można zrobić sobie tapicerkę skórzaną i ile potencjalnie kosztuje pokrowiec skórzany. |
Pomogę szczątkowo bo kiedyś robiłem jedynie wstępne rozeznanie w temacie. Najlepiej więc spytać u źródła:
1. www.tapexdesign.pl (Łazy)
2. www.werson.waw.pl (Piaseczno)
3. www.tapcar.pl (Łodź)
4. www.4drive.pl (Warszawa)
Dla ciekawości, bo to kawałek od Warszawy (Bielsko-Biała) - www.carlexdesign.pl
Na stronie, w galerii mają realizację ASX-a i inne ciekawe bryczki
|
|
|