L200 Techniczne od 2006r - Serwis L200 w trójmieście
PLAMO - 12-01-2012, 19:27 Temat postu: Serwis L200 w trójmieście Witam. Czy któryś z szanownych kolegów mógłby podpowiedzieć gdzie fachowo można serwisować L200 po zakończeniu gwarancji? Autoryzowane serwisy odpadają. Pozdrawiam.
zbyszekm2 - 12-01-2012, 19:39 Temat postu: Re: Serwis L200 w trójmieście
PLAMO napisał/a: | Witam. Czy któryś z szanownych kolegów mógłby podpowiedzieć gdzie fachowo można serwisować L200 po zakończeniu gwarancji? Autoryzowane serwisy odpadają. Pozdrawiam. |
Zapraszam do nas www.e-pajero.pl Mamy nowy serwis i nowy magazyn.
PiotrKw - 12-01-2012, 19:42
Polecam Zbyszek2m czyli e-pajero. Parchowo kolo Suleczyna. Nigdy sie nie zawiodlem i prawie wszystko dostepne na miejscu. Wazne gdy wychodzi ze np lacznik czy tuleja do wymiany. Nie bedzie sprowadzal przez tydzien . Trojmiasta ..... A juz na pewno Gdyni ja polecic nie moge.
Naprawde Zbyszek nie dzwonil abym to napisal w tym czasie
PLAMO - 12-01-2012, 21:14
Korzystałem już z usług e-pajero. Jak na razie w zakresie części i nie mam zastrzeżeń. Trochę zniechęca mnie tylko te 80km w jedną stronę a zdaje sobie sprawę, że nie wszystko da się załatwić w jeden dzień więc trochę się waham.
zbyszekm2 - 12-01-2012, 21:18
PLAMO napisał/a: | . Trochę zniechęca mnie tylko te 80km w jedną stronę a zdaje sobie sprawę, że nie wszystko da się załatwić w jeden dzień więc trochę się waham. |
Z Gdyni jest już 65 km . A w razie dłuższej naprawy dostajesz auto zastępcze, lub na zwiedzanie okolicy.
PiotrKw - 12-01-2012, 21:28
PLAMO napisał/a: | Trochę zniechęca mnie tylko te 80km w jedną stronę a zdaje sobie sprawę, że nie wszystko da się załatwić w jeden dzień więc trochę się waham. |
Na początku tez tak myslałem.
Jade spod Chwaszczyna równo godzinę . Do warsztatu znajomego w Gdańsku na Marynarki , tez godzina ( jak nie ma korka) , zjazd do Gdyni na Morską pół godziny , 40 minut. Z tym że trzeba jeżdzić na poprawki więc wychodzi więcej ,
A Dawid i Adam u Zbyszka są naprawdę wprawnymi mechanikami i sporo potrafią zrobić w ciągu jednego dnia.
PLAMO - 12-01-2012, 21:30
A mi na googlach wychodzi cały czas 85 km. Chciałem nawet do was dzwonić ale te 3h jazdy mnie zniechęca. Może jednak warto dać się przekonać. Temat do przemyślenia.
madvet - 15-01-2012, 14:47
Witam
Ja na przeglądy do Parchowa jeżdzę 350 km i jestem bardzo zadowolony
Obsługa pierwsza klasa
Naprawdę warto
No i ceny bardzo rozsądne
Geo - 20-01-2012, 09:33
Ze swojego doswiadczenia rowniez polecam warsztat Zbyszka. W trojmiescie straciłem sporo kasy na niepotrzebne i nierzetelne naprawy, odległość do Parchowa w kontekście wydatków i stresów jakie ponioslem to żadna odległość. Auto po naprawie (wymiana silnika) jezdzi bezproblemowo.
|
|
|