To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - SPOT w M-cu Grudniu

Leppe - 04-12-2006, 10:22
Temat postu: SPOT w M-cu Grudniu
:!: Termin spotkania 09.12.2006r o godz. 17.00 :lol: w Pabianicach w knajpce ( stałej ekipie znane miejsce ). Zbiórka o godz 16.15 na stacji Statoil na ul. Pabianickiej w Łodzi, wyjazd do miejsca docelowego o godz 16.40.
Na spotkanko do tej pory zadeklarowali się:
:lol: Leppe
:lol: Young
:lol: DominoS
Następni chętni niech się dopisują.
P.S. Myśle, że termin jaki podałem niepodlega dyskusji ponieważ jest to ostatni wekeend w jaki możemy się spotkać (no chyba, że chcecie przełożyć na niedzielę :?: ). Ale znając życie i nas to jest za mało czasu na dyskusję kto kiedy może :wink: .

Matejko - 04-12-2006, 10:41

Wy to chyba specjalnie robicie zebym nie przyjechal, co spotkanie to akurat nie moge dojechac, 9.XII pracuje wiec odpadam :(
young - 04-12-2006, 12:07

Matejko napisał/a:
Wy to chyba specjalnie robicie zebym nie przyjechal, co spotkanie to akurat nie moge dojechac, 9.XII pracuje wiec odpadam :(

I dobrze.

Ja, jak zwykle jestem

Tylko nie zapraszajcie Cichego (on został usunięty z klubu)

Pozdro

Matejko - 04-12-2006, 13:03

young napisał/a:
Tylko nie zapraszajcie Cichego (on został usunięty z klubu)

tak potwierdzam, mijalem sie z nim w lodzi to nawet nie odkiwal, dla mnie musi wkupic w nasza ekipe aby byc spowrotem wsrod nas :D

Chooper - 04-12-2006, 23:03

Leppe napisał/a:

:lol: Leppe
:lol: Young
:lol: DominoS

:lol: Chooper znaczy ja :mrgreen:

ino, ja na dosiadkę, czyli jeszcze dam znać, czy dotrę na Statoil o własnych siłach, czy możecie kolumną podjechać po szefa :mrgreen:

Leppe - 05-12-2006, 09:03

patrycjusz83 zaproponował kręgielnię w Aleksandrowie :lol: jak dla mnie może być Alex byle by terminu nie zmieniać jeśli byśmy jechali do Alexa to spotkanie i wyjazd o tej samej porze ale na parkingu McDonalds róg Włukniarzy i Lutomierskiej. Sami zdecydujcie gdzie. I wpisywać się na listę, co taka marna frekfencja :?: :lol: :lol:
Anonymous - 05-12-2006, 14:02

jo tyz bede :lol:
ale jak mie Jank przeprosi :mrgreen:

Matejko napisał/a:
tak potwierdzam, mijalem sie z nim w lodzi to nawet nie odkiwal

bo widocznie za szybko zes jechal :mrgreen:

Leppe - 05-12-2006, 15:15

Panowie musimy ustalić gdzie robimy spota:
1Pabianice :?:
2Aeksandrów :?:
3Łódź :?:
Ja osobiście wybrałbym Aleksandrów :lol: z tego powodu, że w Łodzi i Pabianicach parę spotkanek się odbyło a w Aleksandrowie jeszcze nie, wybierajcie :wink: .

Anonymous - 05-12-2006, 17:15

ano ja jestem za ucią jak zawsze wierny swemu obskurnemu miastu, a poza tym mam wykłady do 20.15 więc ja sie znów stawie gdzieś tak... przedostatni? :oops:
Potek - 05-12-2006, 17:42

Trzeba się spotkać tam gdzie dają nie tylko napitek ale również żarełko żeby chłopaki znowu na miasto nie musieli jeździć :wink:
Jestem za spotkaniem w Łodzi, ewentualnie w Pabianicach.

Chooper - 05-12-2006, 19:08

ja tam mogę nawet w Krakowie, byleby mnie ktoś zechciał na pake załadować 8)
Anonymous - 05-12-2006, 23:13
Temat postu: Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Wpisuje sie na liste i mam nadzieje ze tym razem uda mi sie dolaczyc do Was... Nie ukrywam ze dla mnie i pewnie dla Darka byloby najlepiej w Aleksandrowie - wkoncu to nasze "miasto"- jezeli nie, nic sie nie stanie, spotkamy sie gdzies indziej...
Pozdrawiam

young - 06-12-2006, 10:22

No to stało się...nie będzie mnie :(

Wypadło mi coś ważnego

Cichi może jechac na spocik :D pozwalam Mu :D

Miłej zabawy

Bolek - 06-12-2006, 11:41

Dobra, mnie najbardziej pasuje Aleks albo Łódź, jest podobnie daleko. Myślę że dam rade, napiszcie tylko gdzie w Aleksie jest lokum?
Leppe - 06-12-2006, 12:43

Wczoraj rozmawiałem z Piwkotomem i w ten wekeend nie może się z nami spotkać tak samo Young więc jeśli nikt niema nic przeciwko temu to proponuję przenieść nasze spotkanko na następną sobotę.