To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Co kupicie po Outlanderze?

sound_designer - 09-02-2012, 21:05
Temat postu: Co kupicie po Outlanderze?
Jakie auto chcecie kupić jak Wam się znudzi/zestarzeje Outlander? Znów Outlandera (III?) czy już inna markę?
Mi osobiście najbardziej z SUVów na dziś podoba się Mercedes ML350 w najnowszej edycji - ma cos z uroku outlandera a jednocześnie jeszcze bardziej wybajerowany technicznie.
Temat luźny - mozna pomarzyć ;)

lexus - 09-02-2012, 21:44

Ja kupił bym " kia sportage" podoba mi sie i nie za droga :wink:
mitsu00 - 09-02-2012, 22:15

lexus napisał/a:
Wez tylko pod uwage ze ceny w serwisach KIA podobno sa chore. Musza jakos te 7 letnia gwarancje sfinansowac :P
lexus - 09-02-2012, 22:17

liczę właśnie na tę gwarancje że będzie darmoszka :biggrin:
Anonymous - 09-02-2012, 23:30

Ja chyba mazdę cx-7.
xylen - 10-02-2012, 00:21

Q7, Mazda CX-9, ..ale najpewniej OIII:)
sound_designer - 10-02-2012, 08:05

mitsu00 napisał/a:
lexus napisał/a:
Wez tylko pod uwage ze ceny w serwisach KIA podobno sa chore. Musza jakos te 7 letnia gwarancje sfinansowac :P

7 lat gwarancji jest na blok silnika - reszta chyba standard.

borsak1 - 10-02-2012, 08:16

Mama znajomego jeździ Sportage nie poleca. Kobieta nie ma ciężkiej nogi a praktycznie co chwilkę KIA wita do ASO. Wracając do tematu ciekawe pytanie na dziś powiem O III jeśli poprawią ten przód. Mój nie dał mi jesczze popalić ale jak mi da to powiem Audi
skaut - 10-02-2012, 14:34

Jak sprzedam, będę myślał. Kto wie co producenci samochodów pokażą do tej pory? Z nowych aut przerabiałam już technologie:
niemiecką,
francuską,
japońsko-francuską.
Pozostały jeszcze m.in. technologie koreańska, szwedzka, brytyjska...
W obecnych czasach chyba nie warto przywiązywać się do marki?

xylen - 11-02-2012, 16:09

Przywiązanie do marki ma tez swój urok :) Ja mam również małego francuza C3 już 9 lat i tez jest ok. Przymierzałem się do Crossera ale cenowo mnie zniechęcili. Misiek zawsze mi się podobał i dobrze się w nim "czuje" każde auto będzie miało jakieś tam mankamenty ważne żeby użytkownik był zadowolony. Nowsze wersje generalnie są bardziej "nowoczesne" czy lepsze czy gorsze..to już inna bajka, okażę się z czasem ..
rezon - 12-02-2012, 09:59

sound_designer napisał/a:
Znów Outlandera (III?) czy już inna markę?
Nigdy więcej Mitsubishi - cokolwiek innego. Najprawdopodobniej Superb 4x4 w benzynie.
lexus - 12-02-2012, 14:04

rezon napisał/a:
Nigdy więcej Mitsubishi - cokolwiek innego. Najprawdopodobniej Superb 4x4 w benzynie.
Nie przesadzaj ,ja, jak na razie nie narzekam ,żeby outek nowy był tańszy to kto wie czy bym się nie skusił,ale teraz ceny będą zabójcze :cry:
rezon - 12-02-2012, 16:48

lexus napisał/a:
ja, jak na razie nie narzekam ,żeby outek nowy był tańszy to kto wie czy bym się nie skusił
Jak dla mnie sam Outek jest wart swojej ceny, ale po za nielicznymi wyjątkami atrakcje dostarczane gratis przez ASO i gwaranta zdecydowanie nie pasują do wizerunku marki. Jestem przyzwyczajony do nieco innego poziomu jakości obsługi.
desti - 13-02-2012, 19:44

Co prawda nie miałem jeszcze problemów z mitsubishi ale raczej bym następne auto klasy suv to kupił albo Forestera albo cayenne
cebull - 15-02-2012, 19:46

ja wymienilem juz ;) na pajero, gdyby w outku mozna bylo montowac foteliki w trzecim rzedzie siedzen to dalej jezdzilbym outkiem