Pajero Sport - [3.0 v6] Pajero sport zamienniki dla Montero sport (USA)
zubrania - 13-02-2012, 10:00 Temat postu: [3.0 v6] Pajero sport zamienniki dla Montero sport (USA) Czesc wsczystkim polskim milosnikom japonczykow. Czy wie ktos czy beda pasowac zegary z pajero do Montero. W moim kraju sa duzo samochodow ze Stanow i one maja zegary w milach. Chce poprawic to w samochodzie ojca bo to naprawde nie jest wygodnie.
Mozhe kto moze powiedziec adresy lub kontakty szrotow, krore maja specyalizacje w mitsubishi 4x4 w okolicach Warszawy lub wschodnich granicach panstwa
Z gory dziekuje
P.S. Przepraszam za bledy
goł±b - 13-02-2012, 15:00
http://www.e-pajero.pl/ Co prawda to nie koło Warszawy, ale może Ci pomog±. Ja Mieszkam w okolicach Radzymina czyli niedaleko drogi nr.8 na Białystok. W razie co, kupujesz tam, wysyłaj± do mnie i sobie osobi¶cie odbierasz ode mnie...
zubrania - 13-02-2012, 18:50
Dzekuje za informacje. Jak to widze ten sklep oferuje w wiekszoszci swojej czesci nowe. Mnie interesuja czesci uzywanie ( chce zainstalowac chlodnice dla ocieplenia pasazerow)
zbyszekm2 - 14-02-2012, 10:41
zubrania napisał/a: | Dzekuje za informacje. Jak to widze ten sklep oferuje w wiekszoszci swojej czesci nowe. Mnie interesuja czesci uzywanie ( chce zainstalowac chlodnice dla ocieplenia pasazerow) |
Mamy i używane czę¶ci:)
|
|
|