Łódzkie - Regionalny BANER
pamar - 15-02-2012, 09:31 Temat postu: Regionalny BANER Najlepsze wymiary takiego banera to 3mx1,5m ew 3mx1m poziomy lub (w/g mnie nawet fajniejszy byłby) pionowy!
Jakiś wstępny projekt już mam, ale nie mogę się zdecydować na tło. Podpowiedzcie coś Jednolity kolor (a jak tak to jaki?) czy raczej jakaś lokalna fotka?
Do wyboru jest 13 projektów - ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA
Wybrać można 2. Proszę o rozważne głosowanie.
Banner nr1
Banner nr2
Banner nr3
Banner nr4
Banner nr5
Banner nr6
Banner nr7
Banner nr8
Banner nr9
Banner nr10
Banner nr11
Banner nr12
Banner nr13
NaczelnyWR - 15-02-2012, 20:20
Całe życie w Łodzi a herb województwa pierwszy raz widze:D może wieczorem jak troche czasu będę miał to też coś poskrobie:) ten baner to wywieszony ma być na zlocie w wakacje czy jak?:)
elektryk - 15-02-2012, 21:35
NaczelnyWR napisał/a: | Całe życie w Łodzi a herb województwa pierwszy raz widze:D | 100x lepszy niż ten bohomaz który jest nowym logiem miasta.
Anonymous - 15-02-2012, 21:43
Ten pionowy to mi się podoba panie Arturze....
Bardzo....
Jak będzie więcej projektów, to zrobimy ankietę.
NaczelnyWR - 15-02-2012, 21:43
poprzednie logo łodzi było spoko;) ale widocznie mamy za dużo pieniędzy, a władze znajomych artystów;)
pamar - 17-02-2012, 14:31
NaczelnyWR napisał/a: | ten baner to wywieszony ma być na zlocie w wakacje czy jak?:) |
Na zloty będziemy zabierać i wieszać na domkach albo między drzewami Na większych spotach też można go eksponować, coby gawiedź wiedziała z kim ma doczynienia Forest napisał/a: | Ten pionowy to mi się podoba panie Arturze.... |
Też mam takie wrażenie, że chyba lepiej będzie wyglądał pionowy! Co myślicie?
Jeszcze tak go przerobiłem:
Zaznaczam, że fotek było by znacznie więcej
elektryk - 17-02-2012, 20:01
pamar napisał/a: | Zaznaczam, że fotek było by znacznie więcej | Dla mnie bomba, a ten kolaż ze zdjęć twarzy to można by tak ułożyć żeby zdjęcia jaśniejsze i ciemniejsze układały się w jakiś napis.
Tomczyn - 28-02-2012, 20:46
Ja jestem za tym
https://lh3.googleusercontent.com/-EsmUUPbnIbQ/TzueIZNCoDI/AAAAAAAAGSk/fbNvfWeF0_8/s640/Baner2.png
sniegu - 29-02-2012, 11:17
Ja popieram Tomczyna poziomy jest bardziej czytelny
Anonymous - 01-03-2012, 23:16
Dodałem Ankietę na 14 dni. Zapraszam do głosowania. Wszystkie potrzebne informacje zebrałem w poście Pamara (pierwszy post).
Można oddać 2 głosy
vendetta - 01-03-2012, 23:42
A nie ma opcji "żaden mi się nie podoba" Jak dla mnie za dużo naraz na takiej małej powierzchni. Mało czytelne to jest. Jako, że grafik ze mnie żaden to nic lepszego nie wstawię, ale skrytykować sobie pozwoliłam Wstrzymuję się od głosu.
pamar - 02-03-2012, 07:47
vendetta napisał/a: | A nie ma opcji "żaden mi się nie podoba" |
No właśnie mi też nie do końca podobają się te projekty. Dlatego prosiłem o rady, inne propozycje, pomysły.
Nie musi to być jakoś super zrobione, może być szkic lub opis co i jak, potem to razem dopracujemy
Do dzieła Panie i Panowie!
sniegu - 02-03-2012, 08:23
Pamar Ty nie pitol 2 jest spoko i taki powinien być nasz baner czytelny szeroki DUŻY a jak Forest pamięta co mówił na spocie odnośnie tego kto ma zrobić nam te banery to go w stuprocentach popieram
Anonymous - 02-03-2012, 11:01
Chyba źle zrobiłem ankiete.....ale....
Jak miał bym wybrać, to wybrałbym z pionowych banner nr 3 a z poziomych banner nr 2......
Kliknąłem na 3.....
Co do robienia bannerów, to mówiłem o LEWORze
i w tej że sytuacji to myślę, że jak oni będą robić, to może niech zrobią i pionowy i poziomy....
A jak się da, to po 2 XD - będzie bez problemu.....
pamar - 02-03-2012, 11:07
Forest napisał/a: | Co do robienia bannerów, to mówiłem o LEWORze |
Boję się, że jak zasponsorują baner, to dadzą mniej kasy na zlot, a w tym roku trzeba zacisnąć pasa!
Możemy spróbować w Marszałkowie, w końcu jest to promocja regionu
|
|
|