To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - tiptronic

czarny1502 - 16-02-2012, 08:07
Temat postu: tiptronic
poszukuje kogoś z wawy ewentualnie okolic kto przeprowadzał wymianę dynamiczną oleju w tiptronicu, i pomógłby mi w tym albo wskazał kogoś kto może to zrobić
Kondzio - 24-07-2012, 18:16
Temat postu: wymiana oleju
Żeby nie zakładać nowego tematu, pociągnę wątek. Szykuję się do wymiany oleju. Ponieważ Mitcar krzyczy za Dia Queen 70 PLN za litr, zakupię transmax z. W związku z tym mam 2 pytania:

1) na allegro są opakowania 1 l, z tym że są tańsze ok 30 PLN w złotych butlach i droższe ok 50 PLN w szarych. Czy ktoś wie o co kaman, czymś się różnią?

2) jeśli te na allegro to lipa, to mogę zakupić za 850 PLN banię 20 L. Czy ktoś z Wawki lub okolic nie szykuje się do wymiany, żeby taką bańkę zakupić 50/50? Może ktoś ma dojście do tańszego źródła, to chętnie się piszę.

Wymianę szkuję w połowie Sierpnia.

m6riano - 24-07-2012, 20:56

Kondzio, wrzuć temat w "zakupy zbiorowe"..;-)
SPIDER-ek - 02-08-2012, 16:10

Pogadaj z Bartkiem, albo ekipą z Radzymińskiej, oni mi robili wymianę dynamiczną jakieś 10tyś km temu i wszystko gra i śmiga jak należy.
m6riano - 02-08-2012, 22:59

SPIDER-ek napisał/a:
Pogadaj z Bartkiem, albo ekipą z Radzymińskiej,

eeee.....że co..?
Chyba chodziło ci Spiderek o SMM??

SPIDER-ek - 03-08-2012, 07:25

m6riano napisał/a:
SPIDER-ek napisał/a:
Pogadaj z Bartkiem, albo ekipą z Radzymińskiej,

eeee.....że co..?
Chyba chodziło ci Spiderek o SMM??

m6riano dobrze napisałem Bartek,Marek i Maciek, a jak ty tam to nazywasz to nie ma dla mnie znaczenia, wtedy co ja robiłem to np była ekipa poturbowani. wiec sam widzisz. nie ma to znaczenia

m6riano - 03-08-2012, 14:27

A to nie chodzi o to jak ja ich nazywam tylko jak oni sie TERAZ nazywają/...widać że nie wpadasz na grill-spoty..;-)