Archiwum - [Cari 1.8 GDI] prośba o opinie
Michał02 - 19-02-2012, 17:34 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] prośba o opinie Witam
Co myślicie o tych autkach ? warto sie nimi interesować ?
mitsubishi-carisma-gdi-klimatyz-el-szyby-b-ladna
mitsubishi-carisma-idealna
Mario - 19-02-2012, 17:43
Witaj
No to z takich rzeczy, które mogą o czymś świadczyć i rzucają się w oczy :
- pierwsza ma znaczek na masce srebrny, a powinien być jeszcze czerwony (taki jak ma na klapie bagażnika),
- druga nie ma z kolei napisów "gdi" na błotnikach, obok kierunkowskazów
no i wiem, że silnika przy sprzedaży lepiej nie myć, ale tu to wygląda jak by tam nikt nie zaglądał nigdy
pozdrawiam
Brion - 19-02-2012, 18:01
pierwsza carisma ma wytarty fotel co świadczy że ma dużo więcej niż 157000 chyba że była tłuczona po mieście i ktoś często wsiadał i wysiadał w co raczej wątpię a druga to się rzuca jak kolega wyżej napisał brak znaczków na błotnikach
robertdg - 19-02-2012, 18:15
Numer jeden albo niedomknięta albo źle dopasowana przednia maska
Numer dwa, mozliwe, że boło coś malowane po prawej stronie
Saqu - 19-02-2012, 19:10
MaRIo_ napisał/a: | - druga nie ma z kolei napisów "gdi" na błotnikach, obok kierunkowskazów |
jeżeli to faktycznie polift polifta, czyli po 2002r a tak na to wychodzi, to były usunięte już znaczki z błotników, tak samo się parę elementów jeszcze zmieniło
MichuGdy - 19-02-2012, 22:22
Modele wyprodukowane pod koniec roku 2002 nie posiadają juz znaczków gdi na błotnikach.
wojzi - 19-02-2012, 22:39
MichuGdy napisał/a: | Modele wyprodukowane pod koniec roku 2002 nie posiadają juz znaczków gdi na błotnikach. |
Ja mam 2001 i nie mam GDI przy kierunkach.
Jedynka fakt znaczek z przodu nie ten kolor.
volve - 19-02-2012, 23:16
wojzi napisał/a: | Ja mam 2001 i nie mam GDI przy kierunkach. |
Więc albo jakaś przygoda, albo holendrom zabrakło znaczków na Twoja Cari Oczywiście liczę na to drugie
Master - 20-02-2012, 00:08
Tego drugiego jutro obejrzę bo to moje okolice a jakbyś chciał przyoszczędzić to jest jeszcze coś takiego tez kolo mnie
http://tablica.pl/oferta/...n=newads-notify
wojzi - 20-02-2012, 07:31
volve napisał/a: | wojzi napisał/a:
Ja mam 2001 i nie mam GDI przy kierunkach.
Więc albo jakaś przygoda, albo holendrom zabrakło znaczków na Twoja Cari Oczywiście liczę na to drugie |
Przygoda mogła być - liczę się z tym. A tak swoją drogą we wszystkich wersjach wyposażeniowych po lifcie montowali? Bo widziałem kilka Elegance bez.
Cytat: | http://tablica.pl/oferta/...n=newads-notify |
ten powinien mieć już chyba 122 KM, ale to pikuś.
Michał02 - 20-02-2012, 19:36
Tą pierwszą byłem oglądać i wydawało mi się ze jest ok ale teraz jak tak piszecie ze coś tam mogło być z tym przodem to jak się zastanowię to np. ta maska rzeczywiście się jakoś tak jakby nie domykała a jeszcze ten znaczek. Silnik chyba dobry jest,odpalił od razu trochę głośny ale GDI podobno tak maja z tego co czytałem tu na forum. W sumie to o to mi najbardziej chodzi żeby te GDI było zadbane. Więc jak macie jakieś wskazówki jak go przetestować tak najprościej przed zakupem to bardzo proszę o rady.
Miałem jechać oglądać tą druga ale jak Master tam może podjechać to super, dzięki z góry
Chociaż mam tam kuzynkę w Busku ale jej na zwiady nie wyśle bo ona się nie zna hmm chyba. Zaoszczędzić pewnie ze bym chciał zadzwonię sobie i popytam o autko.
Znalazłem jeszcze takie ogłoszenie
mitsubishi-carisma-1-8-gdi-orginal-bezwypadek
Oczywiście dziękuje wam wszystkim za opinie i porady
wojzi - 20-02-2012, 19:49
Michał02 napisał/a: | trochę głośny ale GDI podobno tak maja |
e tam głośne GDI. Cichszy od Golfa w benzynie. CIchutki silniczek - ja taki mam.
realoffer - 20-02-2012, 23:35
Szukasz tylko GDI?
Saqu - 21-02-2012, 11:17
Michał02 napisał/a: | mitsubishi-carisma-1-8-gdi-orginal-bezwypadek |
2002r to tak jak by ostatni polift, do tego moc 122km też na to wskazuje, wieko silnika z napisem GDI czarne też na to wskazuje, a lampy, grill, znaczek mówi co innego :/
|
|
|