L200 Techniczne od 2006r - pekniety resr
Blome - 25-02-2012, 10:49 Temat postu: pekniety resr pekl mi resor pewnie temat znany ale nie za bardzo bedzie o tym mowa
Wiec polecialem do (kowala) resory naprawa regeneracja wstawilem na naprawe misia no i pan sie przed naprawa PYTA czy dodac pioro i czy utwardzic przod i tyl i czy moze go troszke podniesc tak z 7 - 10 cm no i tu powstaje pytanie czy ktos juz to robil i czy to sie sprawdza czyli plusy i minusy takiego przerobienia
zbyszekm2 - 25-02-2012, 13:27 Temat postu: Re: pekniety resr
Blome napisał/a: | pekl mi resor pewnie temat znany ale nie za bardzo bedzie o tym mowa
Wiec polecialem do (kowala) resory naprawa regeneracja wstawilem na naprawe misia no i pan sie przed naprawa PYTA czy dodac pioro i czy utwardzic przod i tyl i czy moze go troszke podniesc tak z 7 - 10 cm no i tu powstaje pytanie czy ktos juz to robil i czy to sie sprawdza czyli plusy i minusy takiego przerobienia |
Mamy bardzo dobre resorydokładnie do l200, nie pękające, Po za tym jak podniesiesz to i amorki musisz dac dłuższe.
robitom1 - 27-02-2012, 20:29 Temat postu: pekniety resor Witajcie
Dzisiaj mnie też dopadło. Pękło mi 3 pióro od góry, z prawej strony. Na dziurach wydaje nemiłosierne jęki:). Zbyszekm2, te resory "niepękające" które posiadasz są też "niepiszczące" ? A może masz jakieś resory do miska 2007, trochę miększe niż oryginalne, coby "dupka" nie skakała na nierównościach?
zbyszekm2 - 27-02-2012, 22:29 Temat postu: Re: pekniety resor
robitom1 napisał/a: | Witajcie
Dzisiaj mnie też dopadło. Pękło mi 3 pióro od góry, z prawej strony. Na dziurach wydaje nemiłosierne jęki:). Zbyszekm2, te resory "niepękające" które posiadasz są też "niepiszczące" ? A może masz jakieś resory do miska 2007, trochę miększe niż oryginalne, coby "dupka" nie skakała na nierównościach? |
Wydaje się, ze są idealne, @Kibloo sporo czasu na nich jeździ, chyba od dwóch lat i chwali sobie. Podobnie @Remik.
Blome - 28-02-2012, 12:19
zbyszekm2 wyslalem Ci cos na priv
zbyszekm2 - 28-02-2012, 13:01
oki.
bapras - 02-03-2012, 11:23 Temat postu: Re: pekniety resr
zbyszekm2 napisał/a: | Blome napisał/a: | pekl mi resor pewnie temat znany ale nie za bardzo bedzie o tym mowa
Wiec polecialem do (kowala) resory naprawa regeneracja wstawilem na naprawe misia no i pan sie przed naprawa PYTA czy dodac pioro i czy utwardzic przod i tyl i czy moze go troszke podniesc tak z 7 - 10 cm no i tu powstaje pytanie czy ktos juz to robil i czy to sie sprawdza czyli plusy i minusy takiego przerobienia |
Mamy bardzo dobre resorydokładnie do l200, nie pękające, Po za tym jak podniesiesz to i amorki musisz dac dłuższe. |
co to za resorki i w jakiej cenie - dziś padło mi główne pióro ;[
hydra - 27-03-2012, 19:18
Ja kupiłem w pewnej firmie w Gdańsku nowe 2 szt. za chyba 1200 zł - rok temu do tej pory bez uwag no i cena dobra.
Wojtek1977 - 22-07-2012, 20:08 Temat postu: Re: pekniety resor Wydaje się, ze są idealne, @Kibloo sporo czasu na nich jeździ, chyba od dwóch lat i chwali sobie. Podobnie @Remik.[/quote]
Ja zakupiłem i założyłem (od Ciebie) kilka dni temu,wreszcie jest cicho i bezpiecznie,mam nadzieję że posłużą,co do ceny to kontaktujcie się ze Zbyszkiem.on poda szczegóły,ja jestem bardzo zadowolony.
PLAMO - 09-09-2012, 20:47
Witam.
Zbyszek można się dołączyć co to za resorki i w jakiej cenie? Wczoraj odkryłem, że mam pęknięte po dwa pióra z każdej strony. Interesował by mnie też montaż u was na miejscu. Pozdrawiam.
|
|
|