To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Carisma 1.9TD 2000r. prośba o opinię

ramzeslew - 25-02-2012, 14:12
Temat postu: Carisma 1.9TD 2000r. prośba o opinię
Hej,
Znalazłem takie oto auto: http://otomoto.pl/mitsubi...-C22657994.html
Czy coś wam się rzuca w oczy z przedstawionych zdjęć? a może ktoś już oglądał?
Wygląda na zadbany i jak dla mnie duży plus, że była u poprzedniego właściciela
przez 5 lat. Z góry dzięki za wszelkie opinie.

zwolin - 26-02-2012, 14:10

nie mogę się oprzeć wrażeniu, że maska ma inny odcień niż błotniki. Ale fiadomo jak sie robi zdjęcia srebrnego metallica. Trzeba zobaczyć na żywo. Lampy jakieś dziwnie matowe.
Bizi78 - 26-02-2012, 14:22

Dziwnie wygląda szczelina nad prawym przednim światłem.
Elektryczne szyby tylko przód.
Brak fotek silnika.

SUCHY77 - 06-03-2012, 13:00

MASKA NIE JEST DOPASOWANA. PRZYNAJMNIEJ JEDNO ZE ŚWIATEŁ W PRZODZIE NIE JEST ORYGINALNE(COŚ TAM BYŁO NIE DOBREGO,SUGERUJE ŻE LAMPA OD PASAŻERA) ZWRÓĆ UWAGĘ NA TYLNE DRZWI OD KIEROWCY ALE TO MOŻE AKURAT EFEKT ZDJĘCIA. ZDERZAK Z TYŁU POD NAPISEM CARISMA ŹLE LEŻY. BELKI DRZWIOWE NAD POSZYCIEM POWINNY BYĆ CZARNE, A NIE W KOLORZE NADWOZIA.
tomicarisma - 06-03-2012, 13:05

Przód był walony - tył prawdopodobnie też. Dodatkowo poducha wystrzelona.
Saqu - 06-03-2012, 18:54

tomicarisma napisał/a:

swoje słowa popierasz tym co na fotkach? bo jak tak to nie potrzebnie piszesz tylko takie rzeczy, ze zdjęć na pewno tego się nie dowiesz....

a z drugiej strony, skoro był walony przodem, wywaliło poduchy, to sprzedawca wymienił deskę, którą rozwaliła poducha pasażera a kierownice tak lipnie odstającą zostawił?

artury2000 - 06-03-2012, 19:23

Zdecydowanie maska silnika jest przesunięta nie trzyma lini....
Na pewno coś musiało się wydarzyć.
Mam ten sam model z 2003r i widzę zdecydowane różnice.
Odradzam ale wszystko to kwestia ceny.
Dlaczego nie ma zdjęć silnika !!!

tomicarisma - 06-03-2012, 21:48

Saqu napisał/a:
tomicarisma napisał/a:

swoje słowa popierasz tym co na fotkach? bo jak tak to nie potrzebnie piszesz tylko takie rzeczy, ze zdjęć na pewno tego się nie dowiesz....

a z drugiej strony, skoro był walony przodem, wywaliło poduchy, to sprzedawca wymienił deskę, którą rozwaliła poducha pasażera a kierownice tak lipnie odstającą zostawił?

Ze zdjęć na pewno się tego nie dowiem ale dużo z nich można wywnioskować. Jeśli był dzwon to ciężko go ukryć - i tak jak na zdjęciach widać typowe dla niego oznaki. I chyba potrzebnie o tym piszę bo temat jest właśnie o tym! Przód oczywiście nie zgrywająca się maska z błotnikami - typowe. Tył - pod prawą tylną lampą jest dziura między zderzakiem. Wzmocnienie było ruszone i dlatego tak to odstaje. Poducha kierowcy była wyjmowana i nieumiejętnie złożona. Z pasażera różnie bywa. Mogła nie strzelić bo czujnik nie zadziałał albo ktoś ją wymienił. Spotkałem się, że poducha pasażera też była wymienaina bez znaku - nie zawsze rozwala całą deskę.