Chcę kupić Lancera! - Mitsubishi Lancer CZARNA PEREŁKA!!! 2.0 BENZYNKA Białystok
szuwar - 29-02-2012, 14:22 Temat postu: Mitsubishi Lancer CZARNA PEREŁKA!!! 2.0 BENZYNKA Białystok Co myślicie o tym egzemplarzu ? ktoś go oglądał ?
Typ:
Kombi
Wersja:
VIII
Rok produkcji:
2004
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
135 KM (99 kW)
Pojemność skokowa:
1997 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
czarny-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
przygotowany do rejestracji / opłacony
cena 15900
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23048969.html
będę wdzięczny za podpowiedzi, zastanawiają mnie mocowania pod maską - rdza
Arktic - 29-02-2012, 17:41
Witam kolego. Sam też poszukuję Lancera dziś byłem w tym komisie i powiem ci tak: Gdy przyjechałem do komisu to przy miśku stało 3 kolesi grzebiąc pod maską nie wiem co tam robili bo z rozmowy telefonicznej ze sprzedawcą wychodziło ,że wszystko jest ok. Poza tym ma dużą rysę na prawych drzwiach pasażera na ok20 cm na zdjęciach nie jest dobrze widoczna. Na kielichach jest rdza i nie chodzi mi o powierzchniową na śrubach( w innych lancerach tego nie widziałem) przebieg auta to 170 tyś. km. ponoć był serwisowany w Niemczech ale po tym co zobaczyłem nie chciałem nawet prosic o ksiażkę serwisową. Z zewnątrz nie wygląda źle w srodku też jest przyzwoicie, nie jestem mechanikiem ani znawcą ale na moje oko przebieg może się zgadzać. Ja go sobie odpusciłem bo skupiam się na poszukiwaniach sedana
Pozdrawiam.
szuwar - 01-03-2012, 07:46
Wielllllllkie dzięki i wszystko wiadomo... zapowiadało się tak pięknie a skończyło jak zawsze
|
|
|