Forum ogólne - NSX
McDoune - 10-12-2006, 00:40 Temat postu: NSX Takie małe marzenie...
NSX
NSX2
i trochę nowsza
one są po prostu śliczne
uznałem ze skoro jest już topic o Maybahu to i ja moge posłuchac Waszych opinii o moim wymarzonym autku (oczywiście lepsze byłoby kombi )
Anonymous - 10-12-2006, 02:05 Temat postu: Re: NSX
McDoune napisał/a: | ..... to i ja moge posłuchac Waszych opinii o moim wymarzonym autku .... |
strasznie drogie te samochody
BUBU - 10-12-2006, 02:44
Tia a rollsy i bentleye to II liga i tylko nowobogackie ruskie kupują a jaguary to już kompletnie w odstawkę
A tak szczerze to mi się ździebko marzy jako drugi w rodzinie mały i prosty suzuki samurai (może jestem zbrodzień ale niestety diamenciki nie produkują takich małych i sprytnych autek )
McDoune - 10-12-2006, 03:17 Temat postu: Re: NSX
arturro napisał/a: | McDoune napisał/a: | ..... to i ja moge posłuchac Waszych opinii o moim wymarzonym autku .... |
strasznie drogie te samochody |
a no tanie to one faktycznie nie są , ale za to jakie pikne
Krzyzak - 11-12-2006, 16:35
przód tej nowszej podobny do 3000 GT drugiej gen (tej. od 1994),
a tył brzydki - nieproporcjonalnie płaski i za długi - coś jakbym do Eclipse 2G dołożył na płasko 1.5 metrową paletę na bagażnik
dawno temu eXperiment też mi się podobał, teraz rzadko które auto...
Robson86 - 11-12-2006, 16:44
...oj piękne sa ...szczegolnie ta ostatnia
...choc powiem, ze w zupełności by mi wystarczylo to duzo tansze (choc nie mam pojecia dlaczego) autko:
Mitsubishi Lancer EVO
->>przynajmniej jak dla mnie jest niesamowicie piękny
pozdroo
Anonymous - 11-12-2006, 17:07
...nie tylko dla Ciebie
McDoune - 11-12-2006, 18:02
no i na pewno praktyczniejszy, zwłaszcza w Polandzie na naszych drogach.
Ale porównanie go do NSX (mimo że jest baaaardzoooo bardzooo ładny) ? To chyba jednak inna kategoria aut.
Robson86 - 11-12-2006, 18:11
McDoune napisał/a: | Ale porównanie go do NSX |
...oczywiście, ze to zadne porownanie. Sa to dwa (praktycznie) zupelnie inne autka.
NSX-->piękny i rownie pięknie drogi -ale jedno jest pewne-taki samochod bedzie zwracal uwage...i to jaka ! ( ale o to chodzi w takich autach, pomijajac osiagi ofcorz )
Pozdrawiam
|
|
|